2777
2789
عنوان

اثرات تلقین

500 بازدید | 14 پست

این متنو یجایی خوندم گفتم همینجا کپیش کنم شاید براتون جالب باشه

خدا رحمت کنه مادربزرگم رو
پرستار بیمارستان شرکت نفت بود
می‌گفت یه موقع‌هایی مریض داد میکشید که درد دارم بهم مسکن بدین
اجازه نداشتیم آب مقطر می‌زدیم تا صبح می‌خوابید
خلاصه که اثرات تلقین آدما رو دست کم نگیرید

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واو

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

هر چی اومده سرم از این تلقین لعنتی بوده

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
ی بنده خدایی داشت ترک میکرد با قرص ترامادول کم میکرد مامانش جای نصف قرص ترامادول بهش سرماخوردگی میدا ...

چ جالب

من موقع زایمانم درد شدیدی داشتم.چون زایمانم طبیعی بود.بعد پرستار اومد بهم گفت توی سرم برات داروی مسکن زدم.الان آروم میشی ولی به دکتر نگیا،دکتر گفته فقط وقتی ضروری بود و زائو دیگه تحمل نداشت اینو براش بزنین.بعد از زایمانم گفت من باید یه اعترافی بکنم،اصلا آمپولی در کار نبود.  گفت تو حواست به نوار قلب جنین بود و به دروغ گفتم مسکن زدم تو سرم.در صورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره.اما واقعا درد من ساکت شد.چون خیلی با اطمینان گفت لنتی  منم به قدرت تلقین ایمان دارم واقعا

من موقع زایمانم درد شدیدی داشتم.چون زایمانم طبیعی بود.بعد پرستار اومد بهم گفت توی سرم برات داروی مسک ...

عزززیزززم اره واقعا تلقین خیلی تاثیر داره😀