2777
2789
عنوان

سوغاتی کربلا مادرشوهر

259 بازدید | 14 پست

مادذشوهرم برای دخترم و شوهرم لباس آورده بود اونا خوب بودن لباسی ک برام آورده بود اومدم خونه دیدم پاره بود سرشانش بعد به شوهرم گفتم گفت ولش کن منم گفتم همین یعنی چی بعد گفت چکارش کنم ببر دستمال کن 

منم گفتم ببر بهش بده بگو پاره هم بوده چون یکبار دیگه هم قبلنا برای دخترم دمپایی گرفته بود رنگش رفته بود میدونستم مخصوصا اینو برام گذاشته 

بعد رفت بود امروز داده بود گفته بود بهش پاره اس بهم زنگ زد من خواب بودم نفهمیدم ظهر گفت هیچی مامانم گفته اگر نمیپسنده یکی دیگه براش بخرم شوهر منم برداشته آورده من گفتم بری بهش بگی پاره بود بدی به خودش نخواستم برام بخره خیلی اعصابم بهم ریخته برداشته آورده بعدشم من اگر پسند نکرده بودم چرا باید پس میدادم یعنی به لباس پاره پسند کنم بعدش می‌خوان چیزی بخرن سوال میپرسن شوهرم خیلی خر تشریف داره قشنگ رفت منو ضایع کرد فقط از حرصم گفتم برو بهش بده وقتی دوباره میاری یعنی لیاقتم در همین حده باید راضی باشم باهاش دعوام شد آخه خیلی ناراحت شدم از حرکتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ خواهرشوهر یا دختر خواهرشوهر داری ی روز هدیه بده به اونا این تو حالت بدش

و گرن هم بیخیال مهم نیست دستمالش کن

من مادرشوهرم میخواست بره کربلا خودم بهش گفتم برا من چادر مشکی بیارین چیز دیگه نیارین ک نمیخوام 

والا مادرشوهر من یه شال عتیقه عهد بوقی برام اورد واسه اینکه ناراحت نشه چندبار جلوش پوشیدم دیکه گذاشتم کنار چون بدرنگ و قدیمی بود ولی چیزی بهش نگفتم دلش میشکست حتی ب شوهرمم چیز نگفتم

همینه بابا واسه ی لباس خودت کوچیک نکن مادرشوهر منم بهم لباس میده میگه واسه خودم خریدم پشیمون شدم گفتم کادو تولد بهت بدم یامثلا کادو میده میگه اینو یکی واسم اورد خوشم نیمد دادم بهت منم اصلا بروی خودم نمیارم 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
همینه بابا واسه ی لباس خودت کوچیک نکن مادرشوهر منم بهم لباس میده میگه واسه خودم خریدم پشیمون شدم گفت ...

من خیلی دلم شکست از کار شوهرم هم بیشتر ناراحت شدم از همشون حالم بهم خورد 

اگ خواهرشوهر یا دختر خواهرشوهر داری ی روز هدیه بده به اونا این تو حالت بدش و گرن هم بیخیال مهم نیست ...

شوهرم گذاشته تو ماشین نمیدونم کجاست ک من دیگه نبینمش چون می‌دونه ناراحت میشم 

شاید عمدی نبوده   وای    عروس دار شم  هیچوقت هیچی براش نمیگیرم چون بدهکارمم میکن ...

من خودم همیشه بهترینارو خریدم کادو مناسبت لج نداشتم با کسی 

شما خودت لابد این جور چیزارو عادی می‌دونی