khanoome_dadgar مدیر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان يه آهنگ خوب پيشنهادبدين | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 24 پست .... اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/04/24 | 19:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77saraتعليقی عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 825 مداحى هم دوس دارم پس حسن مولا ،حال دلم حسین طاهریم بگوش قشنگن
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 پس حسن مولا ،حال دلم حسین طاهریم بگوش قشنگن چشمممنونم عزيزم🌹 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 بله😍 گفتم به احتمال زیاد ترکی ... آهنگ ترکی هامو بهت گفتم🤣
arezoay_bacheh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 346 واى فقط دوس پسرم خله ولم نميكنه🤣😂 والا😂😂😂تا دیروز چی میخوری مامانم بود الانم این
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 گفتم به احتمال زیاد ترکی ... آهنگ ترکی هامو بهت گفتم🤣 يدونه اهنگ شادهست ميخونه من توركم ايرانييام /آذريبايجانيام اووووووه😁 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 والا😂😂😂تا دیروز چی میخوری مامانم بود الانم این 😂😁 اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 يدونه اهنگ شادهست ميخونه من توركم ايرانييام /آذريبايجانيام اووووووه😁 نمیدونم چرا از اون آهنگ خوشم نمیاد...
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نمیدونم چرا از اون آهنگ خوشم نمیاد... منم خوشم نمياد اما اين يه تيكش تو ذهنم مونده اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
arezoay_bacheh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 346 نمیدونم چرا از اون آهنگ خوشم نمیاد... وای منم خوشم نمیاد بااینکه تورم خخخ
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 وای منم خوشم نمیاد بااینکه تورم خخخ سلیقه سه تامونم یکیه