2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله

پسرای شما هم خیلی همو کتک میزنن؟

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

خییییلی🤕

بچه های منم همینن به قصد کشت همو میزنن کم آوردم دیگه

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه های منم همینن به قصد کشت همو میزنن کم آوردم دیگه

وای من میرم جدا کنم خودمم کتک میخورم از پسر کوچیکم🤕

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

سلام عزیزم.

ببین سختی هایی داره قطعا،اما شیرینیهای زیادی هم داره.

گاهی فکر میکنم اگر یکی داشتم چطور بود.گاهی دو تا بچه هایم را با الآن که سه تا شدن مقایسه میکنم و میبینم چقدر تفاوت هست.البته حتما از تکنیکهای ساده اما کاربردی از کانالهای تربیت فرزند استفاده کن،خیلی چیزا برات راحت میشه حتی راحت تر از تک فرزند داشتن.مثلا از شیر و از پوشک گرفتن یا غذا خور شدن بچه راحت تره،حتی بعد از یه مدت که واقعا زحمت میکشی و میدونم خستگی هم داره اما بعدش که بچه ها بزرگتر میشن و وقتت بازتر میشه میبینی چقدر خوبه که بچه ها چند تا هستن.

من الآن گاهی کوتاه وقتی نی نی خوابه میذارم پیش دخترم و میرم دوش میگیرم یا دست پسر بزرگم رو میگیرم که بریم یه خرید کوتاه و دیگه نیاز نیست نی نی رو همه جا ببرم.

الآن هم که نی نی بزرگتر شده بچه ها مسئولیت پذیرتر شدن،حتی گاهی بهانه های الکی نمیگیرن که اسباب بازی میخوایم یا بریم خونه ی فلان دوستم یا میخوام برم کوچه و...که به نظرم این نزدیک بودن سن بچه ها و خواهر و برادر داشتن توی سن نوجوانی به خصوص تو دنیای امروز و آسیبها،خیلی اثرات خوبی داره،البته به شرطی که مهارتها و تکنیکها رو سعی کنیم توی خونه اجرا کنیم و البته که از خدا هم میخوایم کمکمون کنه و تربیت بچه ها رو خودش به دست بگیره و ما و ما هم واسطه ی حفظ این امانتها و همراهی کردن باهاشون باشیم.

البته اسی سعی کن سبک تغذیه تون رو به سمت تغذیه با طبع گرمتر ببری و سردیها و سرخ کردنی ها رو تعدیل کنید.

کشک،چندشیره،شیره ی خرما،آفتاب،خیلی اثرات خوبی دارن برای بدن.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
سلام عزیزم. ببین سختی هایی داره قطعا،اما شیرینیهای زیادی هم داره. گاهی فکر میکنم اگر یکی داشتم چطو ...

چشم عزیزم حتماازمطالبتون استفاده میکنم،ممنون ک وقت گذاشتین  

چشم عزیزم حتماازمطالبتون استفاده میکنم،ممنون ک وقت گذاشتین    

عزیز دلی.شبت بخیر عزیزم.

زحمتی که شما میکشی،آنقدر ارزشمنده که خدا مادر را بر فراز بهشت قرار داده و بهشت زیر پایش.

خدا حافظ خانوادتون باشه و همیشه یار و یاور شوهرتون باشه که برای زندگی و فرزندان زحمت میکشه.

زندگیتون روز به روز پر از عشق و آرامش.

فقط استفاده از تکنیکها رو یادت نره.یه کانال همسرداری حرفه ای هم دارم توی ایتا،سعی کن با این موقعیت جدید زندگیتو به روز رسانی کنی.بهترین تقدیرها رو براتون آرزومندم.

🔴 #مشاوره‌ی_شتری

💠 #ﺭﻭﺑﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺷﺘﺮﯼ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﻋﻤﻖ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﺳﺖ؟ ﺷﺘﺮ گفت: ﺗﺎ #ﺯﺍﻧﻮ! ﻭﻗﺘﯽ #ﺭﻭﺑﺎﻩ داخل ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ شد، ﺁﺏ ﺍﺯ ﺳﺮﺵ ﮔﺬﺷﺖ! ﺭﻭﺑﺎﻩ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﻣﯽ‌ﺯﺩ ﻭ ﻏﺮﻕ ﻣﯽ‌ﺷﺪ، ﺑﻪ #ﺷﺘﺮ ﮔﻔﺖ: ﺗﻮ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ! #ﺷﺘﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﺑﻠﻪ ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ، ﻭﻟﯽ ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮﯼ ﻣﻦ، ﻧﻪ ﺯﺍﻧﻮﯼ ﺗﻮ!...

💠 ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ #ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻣﯽﮔﯿﺮﯾﻢ و قصد استفاده از تجربه‌ی او را داریم ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻭ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ نیز ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ، ﻟﺰﻭﻣﺎً ﻫﺮ #ﺗﺠﺮﺑﻪ‌ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻧﯿﺴﺖ. لذا فقط از مشاور امین و متخصّص راهنمایی بخواهید.

🆔 @khanevadeh_313

اخی عزیزم این یکی دخترمن میگم حسم بدنیست تواین چیزا😉خیلی شیرینه

حستو به منم میگی گلم؟ منم ۱۱هفتمه هنوز سونو ندادم به نظرت بچم جنسیتش چیه؟

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
حستو به منم میگی گلم؟ منم ۱۱هفتمه هنوز سونو ندادم به نظرت بچم جنسیتش چیه؟

بچه اول هست عزیزاگه اول هست حسم میگه پسرالبته میدونی که ایناهاحسی گاهی درست گاهی غلط🙂انشاا...هرچی هست سالم وسلامت باشه

بچه اول هست عزیزاگه اول هست حسم میگه پسرالبته میدونی که ایناهاحسی گاهی درست گاهی غلط🙂انشاا...هرچی ه ...

بچه سوممه   اینو بگو   

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم