2777
2789
عنوان

کسی هست بلد نباشه برقصه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بلدنبودم آبروم رفت توعروسیم

منم خیلی خجالت میکشم 

اخه تو عروسی های اطرافیان بعد از عروسی چند نفر بهم گفتن با خنده که چرا اینجوری میرقصی دیگه اصلا اعتماد به نفس ندارم

نمیشه اخه  میگن زشته عروس تو عروسیش نرقصه اگه عروسی بگیرم مجبورم میکنن برقصم

دستاتو تکون نده من عروسه داییم عروسیش یود فقد دامنشو گرفته بودو تکون میخورو میچرخید و از هیچی بهتر بود🤦🏾‍♀

اگ نشد با همسرتون تانگو تمرین کنید🤦🏾‍♀️

اسی اول نرمش کن بعدش خودتو بسپار دست آهنگ. جلوی آینه برقص خیلی راحته من هر روز میرقصم کلاسم نرفتم تا به حال

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اره

عجیب تبریز بودی خودم یادت میدادم 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
رقصیدی؟ فیلمت بد نشد کسی نخندید اونجا بهت؟

یکم تانگو تمرین کرده بودیم 

چرا بخندن؟ 

فیلمم هم خوب شد دوسش دارم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
به جا کلاس رقص باشگاه برو باور کن تاثیر گذاره بدن انعطاف پذیر تر میشه 

من رقص جدا رفتم

امادگی جسمانی و زومبا و یه ماهم ایروبیک رفتم 

والیبال و شنا و رزمی هم هرکدوم رو امتحان کردم یه دوره ای 

به نظر شما تا اخر محرم و صفر که وقت دارم چه رشته ورزشی برم؟

اسی اول نرمش کن بعدش خودتو بسپار دست آهنگ. جلوی آینه برقص خیلی راحته من هر روز میرقصم کلاسم نرفتم تا ...

یه مدت میرقصیدم ولی دیگه وقتی بهم گفتن تا یاد نگرفتی دیگه توی جمع نرقص دیگه انگار از دیدن رقص خودم بدم اومد

خوشبحالت که بلدی برقصی من اینقدر به اینایی که میگن ما تا اخرش وسط بودیم تو عروسی ها و یه لحظه ننشستیم حسودیم میشه

عزیزم من بلد نبودم برقصم تو عمرمم توهیچ عروسی نرقصیده بودم شب عروسی گیر دادن باید برقصی یه جوری رقصی ...

عزیزم کاملا میفهمم

منم از همین موضوع خجالت میکشم که عروسی بگیرم و مجبورم کنن برقصم

تو اینستا پره یه فیلم رو با اهنگش کامل ببین همونو چند بار تکرار کن فول میشی

اخه کلاسم رفتم ولی انگار تغیری نکرده

خیلی هم وقت ندارم اگه قرار باشه عروسی نگیرم باید از الان حرفشو بزنم که دیگه دنبال رزرو تالار و آرایشگاه نباشیم

از یه طرف می ترسم به این امید که یاد میگیرم با فیلم، عروسی بگیرم و همش استرس رقصیدن و اینا رو داشته باشم عروسی به هم زهر بشه

اصلا نمیدونم چیکار کنم