2777
2789
عنوان

عروسیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 78 پست

ما دوتا عروسی داشتیم 

هنوز فیلماش اماده نشده :))

و اینکه به دلایلی رو عکس و فیلمایی که مهمونا میگرفتن تو عروسی حساس بودیم اصلا نباید پخش میشد🤦🏻‍♀️حتی خواهرمم چیز واضحی از عروسی نزاشت 

به جز یه عکس با من و دوماد که اونم کلوز‌فرندز زد😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبخت باشی

عقدم 17 نفر

عکسهای زیبایی داریم و به نظرم خاص و تک و قشنگ بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا این دختر بچه ها چه فکری میکنن پیش خودشون.یکی از اقوام نزدیک من باچندین ضربه چاقو کشته شده ما ه ...

یکی نبود این سلیطه کلاس هشتمی رو جمعش کنه ،چقد دنیا عجیب شده مگه کلاس هشتمی هنوز بچه نیس چه خبره 

یکی نبود این سلیطه کلاس هشتمی رو جمعش کنه ،چقد دنیا عجیب شده مگه کلاس هشتمی هنوز بچه نیس چه خبره&nbs ...

بخدا هرچی تو این آهنگای دیس لاو شنیده بودمیگفت یکم فکر میکرد باز میگفت لبخند تلخ هم از رولبش پاک نمیشد.جالبه با مامان وآبجیشم اومده بود.آخر خواهر خدابیامرز دهنشو گرفت از صحنه خارجش کرد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
واقعا این دختر بچه ها چه فکری میکنن پیش خودشون.یکی از اقوام نزدیک من باچندین ضربه چاقو کشته شده ما ه ...

ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه😐🤦🏻‍♀️

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

سال ۸۰ عروسیم بود 

تو خونه عروسی گرفته بودیم خیلی مهمون داشتیم خیلی شلوغ بود

خوب بود 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

و منی که هرکی میاد خونم فیلم عروسیمو براش میزارم تا نگاه کنه😂😂😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

۴۰۰ نفر مهمون داشتیم سال ۹۱ 

اوایل بجای سریال و ...فقد فیلم عروسی میدیدیم😁الانم بچه هام گاهی تماشا میکنن ماهم هی میگیم بسه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸