2777
2789
عنوان

عروسیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 78 پست
دو سه روز پیش عروسی دخترعمم بود  شمال زندگی میکنن بعد دوماه فقد نامزد بودن  اصن ی وضعی ب ...

وای😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ولی کلا عروسیم، هم به خودم و هم اطرافیان واقعا خوش گذشت. کلا اقوام بارها گفتن. خواهرشوهر تو هم حق ...

مهم خاطره خوشه.عروس هم خیلی منو دوس داره و از بچگی همش تو خونه من بودهمیشه ومیگه همیشه آرزوم بود شما مامانم باشین🥰اما خواهرشوهرم کلا با من مشکل داره چون شوهرم باهاش صمیمی بود وبعد ازدواجمون به من وابسته شد.درک نمیکنه که عشق خواهر برادری جای خودشه عشق همسرهم جای خود

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😂🤦🏻‍♀️

خیلی افتضاح بود 

بعد خودشم سنش خیلی پایینه خیلی خیلی پایینه 

۱۵ سالشه 

😐🤦🏻‍♀️

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
دو سه روز پیش عروسی دخترعمم بود  شمال زندگی میکنن بعد دوماه فقد نامزد بودن  اصن ی وضعی ب ...

به روایت بیبی چک توضیح داده که چرا بابا و داداشش مغموم بودن🤣👍

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وای خدا 😐 من فکر میکردم من بچم حامله شدم🤣🤣

😐😂😂

اصن خیلی بده 

دخترعمم زن دومشه 

ی زن طلاق داده 

دخترعمم دومیه 

دختر ۱۵ ساله رو دادن به ادمی ک قبلا ی بار ازدواج کرده 

فقد بخاطر پول ازدواج کرده 

۱۵ سالم ازش بزرگتره

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
به روایت بیبی چک توضیح داده که چرا بابا و داداشش مغموم بودن🤣👍

خیلی اصن جنجالی بود😂🤦🏻‍♀️

خیلی اصن جنجالی بود😂🤦🏻‍♀️

واقعا این دختر بچه ها چه فکری میکنن پیش خودشون.یکی از اقوام نزدیک من باچندین ضربه چاقو کشته شده ما همه از غمش خون گریه میکنیم موقع خاکسپاری دوست دختر کلاس هشتمیش با لبخندی تلخ جلوعکسش واستاده میگه پاشو عشقم همه رفتن فقط منو تو موندیم حالا دیگه بلند شو بریم😊ما میخوایم بریم سرخونه زندگیمون باهم بچه داربشیم....آبروی متوفی بدبختو برد