2777
2789
عنوان

با قد ۱۶۵😬

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آها پس قدم میشه قد متوسط ؟  آره قد بلندن

بببن انسان با هر قدی قشنگیه خودشو داره به شرط اینکه تو وزن تعادل رایت کنی قدت خیلیم خوبه اصلا کوتاه نیستی فقط وزنت واندامتو باید خوب نگه داری

ثورتت ریزه اگه ریزه اصلا چاق نشو چون بدنت بزرگتر از سر دیده میشه تو این موارد

اتفاقا لاغری اصلا بهم نمیاد سرم ک ریز نیس منظورم اجزا صورتم ریزه صورتمم گرده

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم...:/
حالا صورتمم ریزه افتاده ولی مامانم میگ بزرگ نشون میدی بخاطر قدت

توجه نکن 

اعتماد به نفست خیلی پایینه ها

منم یه دوست دارم مثل خودت اعتماد به نفسش پایینه مامانش انقدر بهش گفت چقدر چاقی و فلان( خوب بودا)  الان انقدر لاغر شده خیلی هم ضعیف شده. 

من عاشق قد خودمونم، چون هم متوسطیم هم نسبت به خیلی از دخترا قدمون بلند تره 

تو احتمالا اطرافیانت قد کوتاهن

توجه نکن  اعتماد به نفست خیلی پایینه ها منم یه دوست دارم مثل خودت اعتماد به نفسش پایینه مامان ...

اره ولی خب همیشه دوست داشتم قدم کوتاه باشه 

چون زود آدم پر میشه هم میتونه کفشای لژ دار بپوشه 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم...:/
اره ولی خب همیشه دوست داشتم قدم کوتاه باشه  چون زود آدم پر میشه هم میتونه کفشای لژ دار بپوشه&n ...

واقعا جرا خودتو جز بلندا میدونی؟من ۱۷۱ ام و دخترای فامیل تا ۱۸۹ ام داریم. انقد خودشونو بلند نمبدونن ک تو میدونی😐کحا زندگی میکنی مگ ک بینشون تو بلند حساب میشی و روش حساسی 

تو عروسیاهم پاشنه میپوشیم،برو ببرون یکم قدبلندو با پاشنه ببین خیالت راحت میشه برا۱۶۵ناشکری نکنی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)