2777
2789
عنوان

با قد ۱۶۵😬

453 بازدید | 43 پست

همه بهم میگن قد بلند میگن کم کم ۱۷۰ هستی 

با اینک وزنم ۶۷ ولی بازم میخوام چاقتر بشم 

خسته شدم از قد بلند چقد بدع همش فک میکنن سنت بیشتر کاش قدم کوتاه بود 😢😞

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم...:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوسطتی تازه رو به کوتاه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

۱۶۵ از کی تا حالا بلند شده؟😅

یعنی منم بلندم دیگه بد قد ۱۶۰؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قدت معمولیه اونقدرا بلند نیستی که سنت بالاتر بخوره. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منم۱۶۱به نظر خودم کوتاهم به نظرم وزن اسی معمولیه 

ن بابا متوسطیم ماها

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤