2777
2789

من لکه بینی دارم و بیبی چک هاله خیلی ضعیف زده که بزور دیده میشه اولش در حد سایه بود بعد‌نیم‌ساعت مشخصع یکم صورتیه و‌رنگ‌گرفته‌ولی خیلی خیلی کمرنگه کسی بوده اینطوری باردار باشه من تنبلی دارم سابقه عقب انداختم خیلی دارم ۸ یا ۹ روزه میگذره از روز پری و‌پنج روزه لکه بینی دارم‌

من 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام هم لکه بینی داشتی ؟ بیبی چکت معلوم بود همون اول یا برا شما هم بعد چن دقیقه مشخص شد 

لکه نداشتم . ارع بیبی خیلی خیلییییی کم دیده میشد انداختم سطل اشغال خیلی اتفاقی یساعت بعد دیدم کمییی پررنگتر شده بود . ولی خب بازم کمرنگ بود ...

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
همون دیقه هاله زد یا بعد نیم ساعت ؟

بعد چند دقیقه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
منم چندروزبه پریودم مونده وبی بی چکم دیشب هاله داشت عکسش توتاپیکم هست

مبارکه عزیزم. ایشالا به سلامتی خوشحال شدم برات ،

برا منم همین شکلی بود 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
لکه نداشتم . ارع بیبی خیلی خیلییییی کم دیده میشد انداختم سطل اشغال خیلی اتفاقی یساعت بعد دیدم کمییی ...

ارع منم اول فک کردم منفیه اومدم دیدم هاله داره نمیدونم خیلی ها میگن بعد ده دیقه اعتماد نکنید 

ارع برا منم تقریبن مثل برای توعه شما تکرار نکردی بیبی چک رو یا ازمایش نرفتی ؟

نه دیشب زدم بی بی چکودوباره فرداصب میزنم ان شاءالله

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
ارع منم اول فک کردم منفیه اومدم دیدم هاله داره نمیدونم خیلی ها میگن بعد ده دیقه اعتماد نکنید 

در اصل بیشتر ده دیقه یه رب کاذبه . ولی خب ایشالا ک خیره برو ازمایشفردا

مبارکه عزیزم. ایشالا به سلامتی خوشحال شدم برات ، برا منم همین شکلی بود 

واقعا خوشحالم کردی پس کمی ناراحت بودم گفتم شایدالکی باشه

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن