2777
2789

مثلا وقتی میخواین برین مصاحبه کاری

یا قراری دارین با یه نفر 

یا میخواین خانواده یه نفرو برای اولین بار ببینید

یا مسافرت میخواین برین 

یا جشن مهمی دعوتین و خیلیا میخوان اولین بار ببینتتون 

و .... چجوری خودتو آروم و کنترل میکنید ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با داد زدن و فوش دادن به زمین و زمان😌😂😂😂 شوخی کردم اروم‌نمیشم 

منم معنولا عصبی میشم کسی باهام زیاذ حرف بزنه زاجع به اون موضوع یا فرار میکنم یا میرم جایی که کسی حرف نزنه 

با تصور کردن  با نوشتن

باورت میشع گاهی در برابر نوشتن هم مقاومت میکنمدوقتی استرسم زیاذه سعی میکنم بخوابم یا زیاد زاه برم یا خودمو میزنم به بیخیالی و کارام میمونه

ی روانشناسی میگفت توی جمع همه دارن به خودشون فکر میکنن ، شما فکر نکند کسی به شما فکر میکنه یا همه متمرکزن به شما ، شما همیشه آماده اید فقط نباید سخت بگیرید و بجای فکر کردن به چیزی که هنوز اتفاق نیوفته فقط برید و انجامش بدید چون فکر انجام ی کار همیشه سختتر از خود کارست ... کم کم یاد میگیرید که اصلا هیچ خبری هیجا نیست همچی عادی و رواله 👌

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه ها رو بخونید تا یکم آرومتر بشید ، توی اپیکیشنایی مثل فیدیبو این سبک کتابهارو دنبال کنید هم نوشتاریش موجوده و هم صوتیش واسه تنبلا 😄

باورت میشع گاهی در برابر نوشتن هم مقاومت میکنمدوقتی استرسم زیاذه سعی میکنم بخوابم یا زیاد زاه برم یا ...

من اصلا این جور مواقع خوابم نمیبره

هر چی هم بخوام بیخیال بشم نمیشه که هیچ 

بدترم میشه

ی روانشناسی میگفت توی جمع همه دارن به خودشون فکر میکنن ، شما فکر نکند کسی به شما فکر میکنه یا همه مت ...

ممنون عزیزم دوسال پیش کامل خوندمش ،فک کنم نیاز دارم بازم بخونمش ،درسته کسی نگاه نمیکنه ولی یه کارایی هست مثل مصاحبه کاری یا اولین قرار با شخص جدید که کاملا مرکز توجهی