2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست
درسته ولی خوب تو هر چیزی نمیشه دخالت کرد.  ولی بعضی از ما دخترا حق هیچی رو نداریم دیشب یه دختر ...

خدا میدونه منم فکر کنم خوندمش اره یه سری خانواده ها هستن واقعا شرایط بچشون رو درک نمیکنن نمیدونن که بچه الا سنش داره میره بالا یا تشکیل خانواده بده بجای محدودیت گذاشتن کمکش کنن

اره خیلی حرفتو قبول دارم فقر فرهنگی تو بعضی خونه ها هست برا منم همین مشکل به خانوادم هست چیکار میشه کرد خدا خودش به جوان ها رحم کنه از دست یه سری خانواده ها

خوبه خب خواهرتون سنش کم نیست کاش بتونین راضی کنید پدر و مادر رو نگفتن دلیل مخالفت چیه

فقط میگن مردم به ما می‌خندن.. مردم چی میگن..اون یکی خواهرم ۳۸سالشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا میدونه منم فکر کنم خوندمش اره یه سری خانواده ها هستن واقعا شرایط بچشون رو درک نمیکنن نمیدونن که ...

😔😔 مخصوصا واسه دخترا این فقر فرهنگ و محدودیت رو دارن. تو فامیل داریم دختر و زندونی میکنن ولی پسراشون تا ۲ شب بیرونن. پسراشون با دوس دخترشون ازدواج میکنن دختراشون میگن سنتی و هرکی ما بگیم و حتی روز خواستگاری نمیزارن دختر شون بره اتاق با پسر حرف بزنه و تو جمع برادر دختر یا پدرش تصمیم نهایی رو میگیره. 

و بعضی از خانواده ها پسر دار نشدن میگن اوجاق شون کوره چون دختر دارن!!!!!🙂💔 

این فقر باید تا کی باشه اخه؟ گوشی رو از دختر ۲۵ ساله شون میگیرن نمیزارن تو خیلی از جمع های خانوادگی باشه ولی واسه پسر ۱۸ سالشون ماشین میخرن به اسمش میزنن میزارن تنهایی برع مسافرت ادم دق می‌کنه اینارو میبینه و منی که هر روز دارم میبینم میشنوم انجام میدم

😔😔 مخصوصا واسه دخترا این فقر فرهنگ و محدودیت رو دارن. تو فامیل داریم دختر و زندونی میکنن ولی پسراش ...

خیلی جاها دیگه همچین کارای نمیکنن خیلی قدیمی شده ولی واقعا با شنیدنش خیلی نارحت شدم اینجوری بچشون بیشتر اسیب میبنه اسم این کار غیرت نیست با این کارشون دارن ناحقی بزرگی در حق بچشون میکنن