2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری نگو به هر حال ماها سنمون کمه پدر مادر بهتر صلاح مارو میدونن

درسته پدر مادر صلاح بهتر میدونن.. ولی پدر من از دیدگاه خودش همیشه به قضایا نگاه میکنه..میگه حرف من و من درست میگم

اینجوری نگو به هر حال ماها سنمون کمه پدر مادر بهتر صلاح مارو میدونن

درسته ولی خوب تو هر چیزی نمیشه دخالت کرد. 

ولی بعضی از ما دخترا حق هیچی رو نداریم دیشب یه دختر ۲۸ ساله خودکشی کرد تو نی نی سایت گفتش من اجازه بیرون نرفتن ندارم کلی پیام دادم بش ولی رفت

واقعا برام عجیب بود که چرا کسی که هم سر کار میره هم سنش بالاس یعنی قدرت تصمیم گیری داره باید بقیه بر ...

ربطی به قدرت تصمیم گیری نداره گفت که خواهرش نظر مثبته

طبیعتا توی هر سنی نظر پدر و مادر خیلیی مهمه

مگر کسی یاعی و سرکش باشه

وگرنه دختر خونه هر سنی داشته باشه باید مطیع پدر و مادر باشه

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

نه نداره، یعنی اجازه نمیدن داشته باشه.. همه نظر میدن به جز خودش

شعل آقا چیه

خونه و ماشین داره؟

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

بآزاری هستند، بله ماشین هم دارند خونه هم تو چند تا شهر مختلف

خوبه خب

خواهرتون سنش کم نیست

کاش بتونین راضی کنید پدر و مادر رو

نگفتن دلیل مخالفت چیه