2777
2789
عنوان

یسری کارای همسرم هرگز یادم نمیره

410 بازدید | 18 پست

مثل همه زن و شوهرا روزای خوب و بد زیاد داشتیم ولی یسری رفتاراش و کارایی که کرده یادم نمیره لااقل هفته ای دوبار این خاطرات تو ذهنم مرور میشه وتو ذهنم باهاش دعوا میکنم و حتی قهر میکنم و فحشش میدم.

بعد همون لحظه تو واقعیت بهش لبخند میزنم.حس مضخرفی.هستین بگم چه رفتارایی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش اینکه روز عقد بابام ناهار داد بعد ناهار از رستوران باباش گفت بریم شاه عبدالعظیم بابا و مامانم گفتن ما نمیتونیم بیایم کار داریم شما با عروس دوماد برید بسلامت.

بعد همسرم و خواهر و برادر و دامادشون و جاری یگوشه داشتن باهم حرف میزدن من رفتم به همسرم گفتم بابامینا نمیان من باید برم خونه لباس عوض کنم یدفعه خیلی جدی گفت مگه توام میای؟جو بودا

یکیش اینکه روز عقد بابام ناهار داد بعد ناهار از رستوران باباش گفت بریم شاه عبدالعظیم بابا و مامانم گ ...

من احمقم گفتم پ ن پ 

دو دیقه بعد به خودم اومدم تنها به همسرم گفتم من نمیام اونم گفت مگه میشه شما نیای و خلاصه رفتم ولی بدجور روز اولی ضایعم کرد

یکی دگ اینکه یبار رفتیم با خانوادش قم تو نامزدی سر یچیز کوچیک با من قهر کرد

همه دوتا دوتا میرفتن جاری و شوهرش

خواهر شوهر و شوهرش

مامان باباش 

بعد من تنها میرفتم اونم با اخم جلو جلو 

اوف کلی گریه کردم جلو همه ۲۰ سالم بود نازک نارنجی بودم انگار غرور نداشتم