2777
2789
عنوان

سوهانکشی بینی

285 بازدید | 23 پست

سلام وقتتکن بخیر 

دوستای گلم اینجا کسی هستش که ببنیشو عمل کرده باشه و سوهانکشی بعد از عمل انجام داده باشه؟

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بینی رو عمل کردم ولی سوهان کشی نداشتم

بسلامتی.شما اطلاعی دارید از اینکه سوهانکشی آیاباعث میشه بینی سربالاشه یا خیر؟

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
سوهان کشی بار چیه؟؟ میشه من که عمل نکردم سوهان بکشم فقط غوزش بره خیلی کمههه هاا

بعضی مراکز زیبایی انجام میدن 

اما دکتر زیبایی فقط اونایی که عمل کردن انجام میدن

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
سوهان کشی چجوریه

تو مطب بدون بیهوشی قوزبعد از عمل رواگه داشته باشی برطرف میکنن

بسلامتی.شما اطلاعی دارید از اینکه سوهانکشی آیاباعث میشه بینی سربالاشه یا خیر؟

نه فقط برای رفع قوز خوبه

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
خواهرم انجام داده  اگه بلد بودم میگم

عزیزم ممنون بابت پاسخوگییت .آیا باعث شد بینی خواهرتون سربالا شه؟یا سوهانکشی تاثیری نداره روی سربالا شدن نوک بینی

سوهان کشی بار چیه؟؟ میشه من که عمل نکردم سوهان بکشم فقط غوزش بره خیلی کمههه هاا

فکر نمیکنم عزیزم

تو مطب بدون بیهوشی قوزبعد از عمل رواگه داشته باشی برطرف میکنن

درد نداره؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم