برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
صبر کن چند روز دیگه ، دوباره بزار زیر ۵ دقیقه یعنی مثبت
نه این تا ده دقیقه افتاد البته دو روز پیشم گذاشتم همینطور هاله افتاد ولی اون سریع تر افتاد مارک روژانه میشه بهش اعتماد کرد وندفو هم زدم مثبت شد شنیدم روژان دیر خط مثبت نشون میده
سلام بارانا هسدم>✌🏻عشق رو با تموم سلول های بدنم درک کردمچطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانتکنید؟1401/9/19 زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستی☆من تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جاندل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهرهات.عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂