2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله دار و لکه بینی کمک

1252 بازدید | 17 پست

من موعد پری لکه بینی هام شروع شد اصلا خون ندیدم فقط لکه های قهوه ای کمرنگ اونم خیلی کم در حد تعویض لباس زیر الان هشت روز اینا از موعدم میگذرع ولی هنوز لکه بینی دارم روزی یکی دوبار بیبی چک زدم هاله خیلی خیلی کمرنگ در حدی شوهرم نمیبینه زده بنظرتون الکیه اعتماد‌کنم و قرص بخورم میخاک کلومفین بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نخور فعلا لکه بینی اوایل حاملگی هم طبیعیه بیشتر استراحت کن اگه تونستی آزمایش خون بارداری هم بده

اخه هاله بزور دیده شوهرم میگه هیچی نیست ولی من میبینم‌

یعنی عفونته باعث هاله بیبی چکه ؟

نه واسه اینکه پری شدی لک قهوه ای دیدی واسه اون میگم .یه حالتشم اینه که چون اقدام داشتی بدنت واکنش نشون داده بزودی باردار میشی .منم همینجوری بودم ماه اول اقدامم همه چی بهم خورده بود ماه دوم باردار شدم .

هاله کمرنگ هم مثبته آخه. صبر کن فعلا

نمیدونم والا اخه چن روز پیش دوتا زدع بودم اونا هیچی نداشتن حتی هاله ولی الان هاله زد ببینم چی میشه حساسیت نوک سینه هام هم از بین نرفته هنوز 

نه واسه اینکه پری شدی لک قهوه ای دیدی واسه اون میگم .یه حالتشم اینه که چون اقدام داشتی بدنت واکنش نش ...

من دوماه قبلم پریودم فقط لکه بینی بود بخاطر قرصایی که نیخوردم‌ ولی خون هم میدیدم ولی الان هیچ خون یا خون سیاهیی ندیدم فقط لکه قهوه ای کمرنگ 

نمیدونم والا اخه چن روز پیش دوتا زدع بودم اونا هیچی نداشتن حتی هاله ولی الان هاله زد ببینم چی میشه ح ...

تازه داره سطح بتا میره بالا اگه باردار باشی شیاف میدن لکه بینیت قطع بشه.