2777
2789
اخه قلیون چیزی نداره ۲۰۰ تومن بخواید بدید پولتون الکی خرج نکنید آب قلیون که هیچی میمونه تنباکو وذغال ...

خدا وکیلی این کافه ک‌ما میریم قلیون ۲۰۰

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب آدمیه

چی بگم والا تازه خیلی هم نمیکشیم چون زود سرگیجه و تهوع میگیرم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من جاریم فوقش میشنیم زیز باد کولر چایی میخوریم با قند 🥲

عزیز دلم ♥️

خب یدونه قلیون بگیرید دونفری بکشید

یدونه میگیرم ۲تا نمی‌گیریم 

چی بگم والا تازه خیلی هم نمیکشیم چون زود سرگیجه و تهوع میگیرم

میدونستی این قلیون ها بعضی ها شون سردرد میگیری یه جور مخدر بهش اضافه میکنن

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
میدونستی این قلیون ها بعضی ها شون سردرد میگیری یه جور مخدر بهش اضافه میکنن

واقعا میگی؟؟؟

من داداشم کافه داره ورودی نداره قلیون تنها ۱۳۰ تومنه چایی بخای یه سینی چایی ۸۰ تومن برا دو نفر البته ...

دارآمدشون خوبه نه؟؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
واقعا میگی؟؟؟

بله اینکار و برای جذب مشتری میکنن کم کم به مرور هرجا قلیون بکشی مثل اونجا نیست برای همین مشتری ثابتشون میشی

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
الان یدونه قلیون و ۲تا کیک شد ۴۸۰ ای خدا چخبره مگه

ب قرآن ۲تا برش چیز کیک ی قوری چایی ۲نفره با نبات و ۲تا بیسکویت ویفر کوچیک با یه قلیون شد ۴۸۰