2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

38 بازدید | 23 پست
سلام دوستان .من یه خواهر شوهر بیشتر ندارم ۸ ساله که منتظر نی نی بود.‌ دبشب بهم خبر داد که بارداره از خوشحالی گریه کردم حالا سوالم اینه میخوام برم خونشون چشم روشنی چی ببرم براش؟ به جز گل و شیرینی
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
همون گل و شیرینی خوبه اگه دوست داری یه عروسک پولیشیم بگیر خیلی خوب میشه مبارکش باشه
خیلی فکر میکنم به ادمهایی که اینجا میبینم به کسانی که در یک مستطیل کوچک جای میگیرندنه حجم دارن نه لمس میشوندنه گرمند نه سردندتمام خوشونت تمام عشق تمام نفرتشان فقط در جمله ایست که نوشته میشودحتی صدایشان هم نیست دربهترین حالت فقط چراغی هستند که روشن خاموش میشود رفتنشان مثل امدنشان بی صداست مثل بودنیست که اصلا نیست فقط یه چیز مشترک مارا باهم میبرد تنهایمان ونیاز به فهمیدنمان بازندگی هیچ وقت نباید قهر کرد یادمان باشد دنیا منت هیچ کس را نمیکشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم خانما بله نسرین عزیزم ما رسم داریم
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
بله عسل جان خودم بودم شوهرمو با کلی خواهش راضی کردم تنهایی خودمون بریم واسه هفته دیگه تور گرفتیم
ممنونم دوستان از راهنمایتون بخشبد تک تک اسم نمیبرم