2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 12 پست

قرص داخل واژن کسی استفاده کرده برای سقط دکتر بهم گفته ۷هفتگی قلب جنین ایستاده برو  بیمارستان قرص بزارن برات.     میخوام بدونم کسی انجام داده ؟  درد داره ؟ چه جوریه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11543629/دیشب-تصمیم-ب-خودکشی-گرفته-بودم?postId=300521242

بچه ها اینو گزارش بزنید برام خواهش میکنم بچه ها گزارش زدین لایک کنید دعاتون میکنم

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم، منم ایوی اف کرده بودم چندروز پیشسقطکردم شما بچه نداری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چه جوری سقط کردی؟

خود به خود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوش به حالت. به بیمارستان نکشیده

هنوز کامل نشده سقط 

هنوز زوده ها قلبو از هشت هفتگی سونو میکنن چنتا دکتر دیگه برو حتما

اگه بازم تشخیص این بود داخل واژنی و زیر زبونی برات میزنن که بعدش حالت بد میشه خودشون رسیدگی میکنن بهت دردشم ک با اپلیکاتور برات میذارن بستگی به تحملت داره

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
هنوز زوده ها قلبو از هشت هفتگی سونو میکنن چنتا دکتر دیگه برو حتما اگه بازم تشخیص این بود داخل واژنی ...

الان ۱۱ هفتم دکتر گفت برو بیمارستان چندتا سوتو دادم تا حالا بی فایدس

الان ۱۱ هفتم دکتر گفت برو بیمارستان چندتا سوتو دادم تا حالا بی فایدس

اها پس سقط فراموش شده داری تو هفت هفتگی مونده عنوانتو بد متوجه شدیم

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵