2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من چیزی نمیدونم دربارش قیمتش چنده؟ با اجازت اسی من تصمیم دارم کلاسینو شیمی و فیزیک و حسابان ب ...

شیمیش مرادیه خوبه 

فیزیک براتی خوبه 

حسابانم آریان حیدریه که خوبه 

شیمیش مرادیه خوبه  فیزیک براتی خوبه  حسابانم آریان حیدریه که خوبه

شیمی من مصلایی رو در نظر دارم ... واقعا خوبن؟ تا اردیبهشت کامل تموم میکنن؟ چرا پشت آریان انقدر صحبت میشه؟

ب من نگید کنکوری ، الان دانشجو ام

شیمی من مصلایی رو در نظر دارم ... واقعا خوبن؟ تا اردیبهشت کامل تموم میکنن؟ چرا پشت آریان انقدر صحبت ...

هرکی خوبه دشمناش زیادن

نمیدونم اگه دوست داریم مصلاییو بگیر اونم خوبه . بستگی به خودت داره من تاحالا تدریس مصلاییو ندیدم ولی تعریفشو شنیدم

ریاضی بابک ساداتم خوبه . ولی آریان عشقه منه کسیه که به ریاضی امیدوارم کرد😘😘😘

هرکی خوبه دشمناش زیادن نمیدونم اگه دوست داریم مصلاییو بگیر اونم خوبه . بستگی به خودت داره من تاحالا ...

خب خداروشکر پس حتما میگیرم 

بنظرت فقط با تکالیف و آزمون و تستای این کلاسا میشه رتبه ی خوب آورد؟

خب خداروشکر پس حتما میگیرم  بنظرت فقط با تکالیف و آزمون و تستای این کلاسا میشه رتبه ی خوب آورد ...

یه کتابی داره به نام هرکول إریان . اونو باید بگیری(از مدابوک بگیر ارزون تره تا سایت خودشون)

ازون تکلیف میده 

مرادیم تکلیف داره 

کلا باید کتاب تست بزنی

یه کتابی داره به نام هرکول إریان . اونو باید بگیری(از مدابوک بگیر ارزون تره تا سایت خودشون) ازون تک ...

mmmm8217648 جون حدودا قیمتش چقدردر میاد؟

چون خودم کتاب گرفتم...خیلی زیاد نمیتونم باز هزینه کنم 

mmmm8217648 جون حدودا قیمتش چقدردر میاد؟ چون خودم کتاب گرفتم...خیلی زیاد نمیتونم باز هزینه کنم  ...

بنطرم خب اگه گرفتی همون کتاب خودتو بزن 

سیصد و خورده ای شاید بشه تو مدابوک یا چارصد دقیق نمیدونم