2777
2789
عنوان

دعوامون شده

134 بازدید | 14 پست

دوستان راهنمایی کنید با شوهرم دعوام شده

هفته پیش رفته بودیم خونه بابام اومدنی دمغ بود اصلا خیلی حساس شده رو حرکات مامانم چن باری قبلا ربخاطرش دعوا کرده بودیم.این سری تا خواست بگه من گوش ندادم فرداش دعوامون شد منم عصبانی شدم ظرفارو شکستم یه سیلی هم بهش زدم اونم منو خیلی کتک زد الان یک هفته هستش قهریم حرف نمیزنیم به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو که حسابی تلافی کردید

نمیدونم ولی هیچ وقت با سیلی زدن به یه مرد اونم سر این چیزا موافق نیستم

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
شاید واقعا مادرت رفتار بدی میکنه 

نه بابا من که چیزی ندیدم خیلی ریز بینه تازه خیلیم بهش احترام میزارن.تقریبا چهارسال پیش که رفتم قهر مامانم طرف منوو گرفت از اون موقع کینه کرده از مامانم بدش میاد

عصبانی شدم آخه دیگه تحمل بحث ندارم مثل زنا ریز بینه همش طلبکاره

اوو منم خیلی از مردای ریزبین بدم میاد البته مردایی ک اصن نمبینن هم خوب نیستن نرمال و حد وسط خوبه

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم
هر دو که حسابی تلافی کردید نمیدونم ولی هیچ وقت با سیلی زدن به یه مرد اونم سر این چیزا موافق نیستم

قبول دارم خودمم خیلی پشیمونم،ولی چون گفت مادرت بمیره خودم چالش کنم روش خاک بریزم دیگه دیوانه شدم

اوو منم خیلی از مردای ریزبین بدم میاد البته مردایی ک اصن نمبینن هم خوب نیستن نرمال و حد وسط خوبه

دقیقا بر عکسیم تا حالا پیش نیومده من برم خونه کس و کارش بیام ناراحتی کنم ولی اون همیشه ناراحتی میکنه سر چیزای بچگانه