2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

421 بازدید | 26 پست

رشتم نقاشی و ساله اخره دبیرستانم بود امسال میرم دانشگاه کنکور ریاضی دادم چون ریاضی رو دوس دارم و توش استعداد دارم ولی هیچی نخوندم کنکورمو بد دادم از یه استادی پرسیدم گفت با سوابق تحصیلی معدله بالای 17 میتونی بری مهندسی کامپیوتر منم معدلم شد 17 و خورده ای و خب ارزومه واقعا برم دانشگاه چون رشته مهندسی کامپیوترو خیلییی دوس دارم ولی فکر نکم برم چون..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بابام حساسه و از دانشگاه اصلااااا خوشش نمیاد کلن خانوادم ب طرزه وحشتناکی سنتین.. کلن 5 تا دختریم من اخریم همه خواهرام دانشگاه خوندن ولی بابام یه جورایی بهم گفته نمیزاره من برم دانشگاه چون زمونه بد شده و میگه محیطه دانشگاه خیلی بده و چی. 

واقعا محیطه دانشگاه بده؟ دانشگاه ازاد بدتر یا دولتی؟ میشه بگین لطفا؟ خیلی واقعا دلم میخاد برم ولی بابام اجازه نمیده خودمم میترسم راستش.. تاهالا تو زندگیم با هیچ مردی حرف نزدم درحده فروشنده و چی بوده.. دیگه هیچی واقعا میترسم تو دانشگاه پسری استادی چیزی بهم گیر بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بستگی. دانشگاه داره من خودم علوم پزشکی ساری دولتیم دانشگاه ما خیلی آزاد تر از دانشگاه علوم پزشکی آزاد ساریه 

ولی خب اوضاعش داغون نیست طرف ظرفیت داشته باشه مسکلی نیست واقعا از هیچ نظر😐

واقعا محیطه دانشگاه بده؟ دانشگاه ازاد بدتر یا دولتی؟ میشه بگین لطفا؟ خیلی واقعا دلم میخاد برم ولی با ...

عزیزم خودت اگه جنبه داشته باشی هیچی نمیشه

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
واقعا محیطه دانشگاه بده؟ دانشگاه ازاد بدتر یا دولتی؟ میشه بگین لطفا؟ خیلی واقعا دلم میخاد برم ولی با ...

هیچ کی توی دانشگاه بهت گیر نمیده، پسرا هم تا نری سمتشون برای رفاقت و حرف زدن و...اونا نمیان سمتت، از بس توی دانشگاه دختر زیاده

چید خاطرات من زنده شد من گثل این خرفا. رو خوردم و نرفتم. و الان بعده ۱۰سال هنوز ارزوی دانشگاه رفتن ب دلم مونده هیچوقتم بابام نکف مرسی ب حرف من گوش دادی و من موندم و ارزوهام 

من تک دختر بودم تو ک ۵نا خواهرین چرا گول این حرفا رو میخوری

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
والا بستگی. دانشگاه داره من خودم علوم پزشکی ساری دولتیم دانشگاه ما خیلی آزاد تر از دانشگاه علوم پزشک ...

جدا مرسی کاش بابام اجازه بده 

پدر منم بخاطر همین فکرا نذاشتن من برم دانشگاه😑 ولی شما وقتی  اون خواهرات رفتن بنظرم پافشاری کن که بری حتما البته اگه خودتم دلت میخواد 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

عزیزم الان دیگه همه جا ادمای ناجور هست تو خودت باید سعی کنی گلیم خودتو از آب بکشی بیرون وبیشتر تو اجتماع باشی نه اینکه خودتو از اجتماع دور کنی

همه چیز بستگی به خودت داره 

دانشگاه یه محیط اجتماعیه همه سرشون تو لاک خودشونه کسی با کسی کاری نداره مگه اینکه خودت کاری کنی 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
عزیزم خودت اگه جنبه داشته باشی هیچی نمیشه

من اصن کاری ب کسی ندارم فقط میترسم اونا اذیت کنن

بستگی به آدمش داره یسریا پاشون به دانشگاه میرسه تغییر ظاهر میدن تغییر باور میدن از این رو به اون رو میشن چون اونقدا هم خودشون ادمای پایبندی نبودن یسریای دیگه هم هیچ تغییری نمیکنن اهل این چیزا هم نیستن توی دانشگاه این دو دسته خودشون مشخصه و غالبا هم باهم دوست میشن بنظر من که هیچ اتفاقی قراز نیس بیفته و فقط ادم باید شخصیت پایداری داشته باشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

دانشگاه دولتی بهتره چون جون کندن درس خوندن واقعا واسه درس اومدن ادم‌حسابی ترن و محتاط ترن کلا محیط سالم تری داره

ولی آزاد فک‌کنم از همه قشر آدم توش پیدا میشه دیگه 

😑 
هیچ کی توی دانشگاه بهت گیر نمیده، پسرا هم تا نری سمتشون برای رفاقت و حرف زدن و...اونا نمیان سمتت، از ...

منم شنیدم پسرا تو دانشگاه نمیرن سمته دخترا و دختران ک میرن سمتشون 

خب شابد دانشگاه آزاد یه مقدار بچه هاش از لحاظ رفتاری اوپن تر باشن ولی دولتی بیشتر جو رقابتی و درسی حاکمه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘