negarinbano مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3570 عنوان شماهم عین اینطور حسی دارید ؟ 60 بازدید | 6 پست وقتی یه دختر میبینم که خودش موفق بوده تونسته شخصیت اجتماعی خوبی بسازه شغل خوبی داره یه ازدواج خوبم میکنه خیلی حس خوبی میگیرم ولی وقتی میبینم بعضی دخترا خودشون هیچ ویژگی ندارن یه شوهر خیلی سطح بالاتر ازخودشون ازدواج میکنن واقعا شاخ درمیارم 🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴 1402/04/24 | 11:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6837 اخ دقیقا😂 جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
میرم_بالاتر_حتما عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 5637 اتفاقا من خوشحال میشم که خدا از این طریق براش جبران کرده کلا از خوشحالی بقیه هیچ وقت غمگین نشدم
negarinbano مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3570 اتفاقا من خوشحال میشم که خدا از این طریق براش جبران کرده کلا از خوشحالی بقیه هیچ وقت غمگین نش ... اخع واقعا بعضی ها درجایگاه مناسبشون قرار نگرفتن 🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
میرم_بالاتر_حتما عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 5637 اخع واقعا بعضی ها درجایگاه مناسبشون قرار نگرفتن اونو دیگه خدا بهتر میدونه برا کی چیکار کنه و چه جایگاهی لایق کیه طرف دلش دریا بودع خدا بش اقیانوس داده🙂👍
negarinbano مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3570 اونو دیگه خدا بهتر میدونه برا کی چیکار کنه و چه جایگاهی لایق کیه طرف دلش دریا بودع خدا ... قبول ندارم اگه اینطوری باشه پس قدرت اختیار ما انسان ها زیر سوال میرهما خودمون با انتخابمون ایندمونو میسازیم 🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
میرم_بالاتر_حتما عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 5637 قبول ندارم اگه اینطوری باشه پس قدرت اختیار ما انسان ها زیر سوال میره ما خودمون با انتخابمون ایندمون ... حیف الان گشنمه حوصله ندارم حرف بزنم😂