2777
2789

دوستان من ۲۰ سالمه ۱۴ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی طلاق گرفتم ازدواجم اجباری بود بعد تو روستام بعد طلاقم تا الان هر کس اومده خواستگاریم اونم طلاق گرفته یا حتی بعضی هاشون بچه کوچیک داشتن من سال اول کنکور دادم هیچی نخوندم سال دومم دادم بازم هیچی نخوندم امسال اگه بخوام کنکور بدم میشه سال سومم پایمم ضعیفه حالا من الان بایک آقایی آشنا شدم ۲۵ سالشه تا حالا ازدواج نکرده و این که اخلاقشم خوبه حتی ماشین وسایل خونه هم گرفته اما همش دودلم درسمو بشینم بخونم باز همش میترسم میگم اگه نخونم چی 

بعدشم اینو بگم این آقا خانوادش خیلی ساده هستن از لحاظ لباس پوشیدن اما من خیلی به لباس پوشیدن اهمیت میدم بعدا به مشکل نمیخوریم 

حتی این آقا هم میگه ازدواج کردیم باید سرکار نری اما برو دانشگاه علمی کاربردی لیسانستو بگیر 

یک مشکل دیگه هم که هست اینه این آقا یکم قدش از من کوتاه تر یا تقریبا هم قدیم خیلی لاغره قدش ۱۷۰ وزنش ۵۹ کیلو این قضیه هم خیلی اذیتم میکنه

اینم بگم که این آقا بحث رابطه شد فقط یک سوال پرسیدن که من با رابطه از مشکل دارم منم گفتم بله بعد آقا گفتن من همیشه این رابطه رو میخوام هم جلو و هم عقب 

ازاین مسئله هم خیلی میترسم کمکم کنید 

قبول نکن 

سنت زیاد که نیست 

خودتو بدبخت نکن

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستو بخون برو دانشگاه 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

رابطه از عقب رو یکبارم نمیپذیرم چه برسه به هر بار

خیلیییی زیاد به زن اسیب میزنه

بی اختیار گاز شکم و بعدها حتی مدفوعم میاره

اگررر مایع م ن ی بره عفونتی میگیره که هیچ وقت درمان نمیشه

بدفرمی و درد فراوان رو هم میذارم کنار

به هیچ وجه زیر بار نرو