2777
2789
عنوان

کنکور تجربی ۱۴۰۳💚

162 بازدید | 12 پست

های

بچه ها اینجا کسی هس دانشجو روزانه باشه و برا کنکور ۱۴۰۳ بخونه؟

به نظرتون قوانین رو عوض میکنن و نیازه انصراف بدیم؟یا مثل ۱۴۰۲ برگزار میشه

خیلی استرس گرفتم و ناامید شدم ....ی نفر گف احتمالا باید انصراف بدم برا ثبت نام کنکور امسال

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 

اگه کسی جواب داد لایکم کن

خدا کنه قانون جدید عوض نشه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نکنم لازم باشه انصراف بدی

اخه ی پیج کنکوری دیدم تغیراتو گذاشته بود....

ولی

فک کنم قطعیشو سنجش شهربور بگه،نه؟

که خدا در جواب صبر هايت، درهايي را برايت مي گشايد كه هيچكس قادر به بستنش نيست. معجزات وقتي اتفاق مي افتد كه تو براي آرزوهايت بيشتر از ترس هايت انرژي بفرستي 
من دانشجوی روزانم و میخواستم کنکور بدم مجدد و همه چی آماده و اوکی بود تااا که فهمیدم برای انصراف لا ...

چ  رشته ای میخونی عزیزم؟

برا کنکور ۰۲ انصراف نمیخواست

و

اگ انصرافم بدی انقدر نمیشه هزینش ها🤔 کمتره فک کنم

نشد ریپ بزنم چرا:/

شنوایی میخونم گلی

اره نمیخواد برا کنکور دادن انصراف بدی ولی بلاخره تهش باید انصراف بدی بره رشته بهتری ک اوردی..

همینه هزینه هاش

برا دوستم که بهداشت محیط میخونه گفته بودن ترمی ۷.۵ که ۴ ترمه میشه ۳۰ تومن..بهش گفته بودن رشته ب رشته این مبلغ فرق میکنه.. مام که توانبخشیییم ، بنارو گذاشتم رو ۱۰ تومن ولی قطعا کمتر از ۷.۵ نیست..

خلاصه حول و حوش ۳۰،۴۰ میل باید بدی دانشگا

نشد ریپ بزنم چرا:/ شنوایی میخونم گلی اره نمیخواد برا کنکور دادن انصراف بدی ولی بلاخره تهش باید ...

اخه من دوستم ترم ۲ پرستاری سال ۱۴۰۰ انصراف داد ،فک کنم گف شد ۵۰۰ ،۶۰۰تومن ترمی 😅

من مشکلم پولش نیست،اگ بهتر قبول بشم 

ولی نمیخوام ریسک کنم ،برا ثبت نام کنکور انصراف بدم ،ی موقع بهتر نشه نتیجه و این چندسالی ک خوندمم بپره

حالا

ایشالا قوانینو عوض نکنن🥲

ن بابا انشالله که عوض نمیکنن

انشاا...

من واقعا هزینه کردم

کتاب خریدم 🥲