2821
2789
عنوان

قطره گلیسیرین

1606 بازدید | 7 پست

من سه روز زدم بعدش دکتر نبود ببرم ساکشن کنه 

الان دو روز نزدم فردا میخوام برم ساکشن اشکال داره دوباره بزنم؟ 

نگرانم! 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

نه ایرادی نداره هرچقدرخواستی بریز اتفاقاهرچی بریزی جرما نرمترمیشه راحتترخارج میشه من کم ریختم یادم میرفت بریزم رفتم دکترگفت کم ریختی جرم گوشت چسبیده گفت بروخونه دوباره بریز دوباره اومدم خونه دوروز ریختم بعدرفتم اینسری بازشد

نه ایرادی نداره هرچقدرخواستی بریز اتفاقاهرچی بریزی جرما نرمترمیشه راحتترخارج میشه من کم ریختم یادم م ...

حتما برای شست و شو باید برم یا خودش خارج میشه 

سه روز که زدم یهو خودش باز شد 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما برای شست و شو باید برم یا خودش خارج میشه  سه روز که زدم یهو خودش باز شد

دکتراهم میگن قطره گلیسیرین بزنی حمام هم بری خودبه خودبازمیشه اگه بازشده نرو گوشت عادت میکنه الان برای من عادت شده هردوماه بایدبرم مایعاتم زیادبخور غذاهای پرادویه وحساسیت زانخور اگرحساسیت داری برای من بخاطرحساسیت خشک میشه میگیره

دکتراهم میگن قطره گلیسیرین بزنی حمام هم بری خودبه خودبازمیشه اگه بازشده نرو گوشت عادت میکنه الان برا ...

من از بچگیم دارم میرم 

یعنی ضرر نداره اگه نرم؟

دکتراهم میگن قطره گلیسیرین بزنی حمام هم بری خودبه خودبازمیشه اگه بازشده نرو گوشت عادت میکنه الان برا ...

مبگم وقتی قطره را میزدید تو حلقتون هم مزه اش را احساس میکردید؟

من از بچگیم دارم میرم  یعنی ضرر نداره اگه نرم؟

اگربازشده نرو..آلرژی داری؟

بخاطرآلرژی داخل گوش خارش وخشکی وپوسته پوسته میشه وجرم جمع میشه برای من اینطوریه نبایدغذاهای آلرزی زابخوری اگرم احساس کردی چیزی خوردی که بهت آلرژی داده فوری بایدقرص آنتی هیستامین بخوری وگرنه داخل گوشت به مرور پوسته میده

من هربارمیرم دکترفقط پوسته ازتوگوشم درمیاره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز