یکجا به شوهرتون میگید یا مثلا هر وقت چیزی لازم بود میگید من همیشه مثلا روزی دوتا یا دوروز یکبار دوتا از چیزایی که تو خونه لازمه به همسرم میگم چون کارمند نیست و کارش جوری نیست ماهیانه بهش پول بدن منم رعایت میکنم و فشار نمیارم بهش اما دیروز با یکی از دوستام که دوماهه ازدواج کرده صحبت میکردم گفت من همشو یکجا میگم اصلا رعایت نمیکنم از همین اول بدعادتش کنم بعدا برا خونه چیزی خریدنی زورش میاد نظر شما چیه ؟
چندان فرقی نمیکنه ها، چون بالاخره خریده انجام میشه ولی کار شما درستتره
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
مثلاً من اول ماه یه دریافتی دارم، دیگه میره تا سر برج بعد. پس بهتره که همهی خریدهای ضروریمو انجام بدم، بمونه خریدهای روزانه مثل نون و شیر و ماست و ...
ولی کسی که درآمدش روزانهس میتونه طور دیگهای خرید کنه.
ما سرماه میریم رفاه هرچیزی لازمه میخریم. لبنیات و اینها رو هم هرموقع لازم بود بهش میگم. ولی بخواد بره سوپری یهو میکم بخره هرچی لازمه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بستگی داره خریدهایی مثل گوشت و مرغ و شوینده و بهداشتی و روغن و شکر و... یکجا باهم میریم خرید اما یه سری چیزام روزانست دیگه مثل نون و شیر و خوراکی بچه ها و و سبزی و میوه و ماست و.. که فرقی نداره زیاد سخت نمیگیرم از سرکار دارم میام میخرم یا عصری باهم میریم خرید مسیر کارش دوره دوساعت تو راهه مال من نزدیکه پیاده میرم و میام خیلی وقتاتو راه خرید میکنم