2777
2789
عنوان

شوهرم

97 بازدید | 10 پست

پدر ‌ومادر شوهرم اصلا به من زنگ نمیزنن فقط به شوهرم حتی اگه مجبور شن هم زنگ نمیزنن. به من اصلا محبت نمیکنن فقط به شوهرم منم چیزی نمی‌گم مثل خودشون شدم . حالا شوهرم مامان و بابام زنگ محبت کم نمیزارن براش . مامان و بابام رفتن شهرشون شوهرم زنگ نمیزنه بهشون فقط مامانم اگه بهش زنگ بزنه ‌‌به نظرتون طبیعیه شوهرم زنگ نمیزنه البته اینم بگم کنارشون که هست خیلی هواشونو داره .   

اره طبیعیه منم‌اینجوریم اوایل ازدواج هر روز مادرشوهرم بم زنگ میزد ولی من کلا از تلفن زدن بی مورد خوشم نمیاد تا کار واجب نداشته باشم به کسی زنگ‌نمیزنم اولش فکر میکردن دارم بی محلی میکنم ولی بعدا که بیشتر شناختن کنار اومدن شاید شوهر شما اینشکلیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین منم اوایل خیلی نارحت میشدم

مامانم اینا یزد هستن

ماه تا ماه شوهرم زنگ نمیزنه.

میگه که چی

از تو میپرسم حالشون رو دیگه. 

بعد فهمیدم اصلا ارتباط تلفنی براش مثل چیییی سخته.

یکی از فامیلامون فوت کرد گفتم ب خالم زنگ بزن تسلیت بگو

میگف نه بعدا میریم میبینیمشون😐😐😐😐😐

اره بابا ادما با هم فرق دارن شاید خانواده شما برونگرا تر از خانواده شوهرتونن

خانواده شوهرم یعنی مادرسوعرم و پدرشوهرم کلا به من زنگ نمیزنن وگرنه شنیدم به اون دوتا جاریم زنگ میزنن .

خانواده شوهرم یعنی مادرسوعرم و پدرشوهرم کلا به من زنگ نمیزنن وگرنه شنیدم به اون دوتا جاریم زنگ میزنن ...

بهتر ، اخه ادم‌با فامیل شوهر چه حرفی داره هرچی ارتباط کمتر باشه احترام بیشتر و حاشیه کمتره