2777
2789
عنوان

دعا

114 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی اعتقاد ندارم ولی از وقتی ازدواج کردم ۴بار اینا محکم مریض شدم دوبارش جراحی شدم هر چقدم تلاش می کنم انگار نمیشه نه مالی نه روحی ارامش ندارم بچه دارم نمیشه خیلی میترسم حامله شم باز سقط شه

مادرشوهرم یه بار موهام کوتاه کرد بهم نداد حالا خدا میدونه یه بارم  گفت این بیچاره ها ک نمیدونن من چی میدم هر چی میدم میخورن بخاطر اون شک دارم شوهرمم مطیع اوناس

من خودم درس خوندم اصلا عاقلانه نیس ولی دیگه از سر ناچاری میگم بعدش میگن بعد هر سختی اسانیست من ک ندیدم همچین چیزی سخته شدم واقعا 

نمیدونم چرا اینهمه گره تو کارم هست به عنوان اخرین راه به نظرتون دعا بگیرم یا خطری چیزی داره

اصلا چه دعایی بگیرم

من خیلی اطلاعات ندارم از یه طرفم میگم دعانویسا اگه دعانویس بودن برا خودش کاری میکردن نه ک جیب مردم خالی کنن من انقد با سختی پول درمیارم دلمم نمیاد پول مفت بدم

شماها تو زندگیتون ارامش دارین؟نتیجه تلاشتون می بینین؟ اصلا دعا راسته؟میخام  ببینم منم فقط یا همه اینجورین  بیخودی نرم سراغ سحر و جادو ک کلا باهاش مخالف بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سختی و اتفاقات تلخ برای همه هست، رنگ و چهرش فرق میکنه فقط،  اصلا و به هیچ عنوان سمت این داستان ها نرید که فقط اوضاع رو بدتر میکنه، بنظر من بجاش ارتباطتون با خدا رو یکم قوی‌تر کن، از دعا و موکل و دعا نویس هزار تا ضرر درمیاد ولی در ارتباط با خدا هیچکدوم اینا نیست، فقط رحمته. خودتو از رحمتش دریغ نکن. الرحم الراحمینه❤

خدا کجا منو دیده اخه

نا شکری نکن برو سمتش ببین چجوری برات معجزه کنه خدامون خییلی مهربونه من تضمین میکنم برو سمت خدا و کتاب خدا ببین چ معجزه و فرجی کنه تو زندگیت 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
من خیلی شرایط بدی داشتم صوت سوره بقره رو هر روز تو خونم پخش کردم فهمیدم کی برام دعا گرفته شرایط برعک ...

ببخشید میپرسم ،یعنی دعا رو پیدا کردید وشخص گیرنده براتون آشکار شد؟میشه بگید به چه صورت رسوا شدند؟

نا شکری نکن برو سمتش ببین چجوری برات معجزه کنه خدامون خییلی مهربونه من تضمین میکنم برو سمت خدا و کتا ...

خدارند بهترین یاور هست توزندگی ❤️با شکر گزاری هم خیلی نتیجه میشه گرفت حتی شکر گزاری بابت چیزی که نیست ولی بگی خدایا شکرت که اینو دارم یا خدایا شکرت این مورد حالا هرچی تو ذهنته درست شد ،استمرار مهمه

نا شکری نکن برو سمتش ببین چجوری برات معجزه کنه خدامون خییلی مهربونه من تضمین میکنم برو سمت خدا و کتا ...

رفتم سمتش بدتر دهنم سرویس شد هر سری میرم سمتش یه اتفاقی برام میوفته والا دیگه میترسم ازارمم به کسی نمیرسه نمیدونم از کجا میان

این ک بگم کلا اعتقاد ندارم دروغه خدا رو دوستش دارم ولی به سمتش نمیرم 

دوری و دوستی😅