2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه بابا  لباس تنگ و شلوار تنگ خیلی ضایع 

بعدشم بازور های بادی و اندازه کله شون  خیلی زشته

مرد چهار شونه خوبه

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من اگر احساس کنم هویت یه نفر فقط تو باشگاه رفتن و عضله سازی و نمایش دادن عضله خلاصه میشه تا میتونم ازش فاصله می گیرم. حس چندشی داره

احساس می کنم مغز ندارن جاش فقط عضله می سازن

ورزش و باشگاه رفتن خیلی خوبه ولی نه برای اینکه بخواد کمبود ها و عقده های دیگه زندگی رو مخفی کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزدلم عکس بزار که بفهمیم منظورت چیه

منظورش از این دادچی هاس دیگه دور بازوهاشون از دور کمرشون زیاده 😂

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم عکس ندارم ، تصویر سازی ذهنی کن 😁

😂😂😂😂 

اگه با اینایی که لباساشوپ خیلی چسبونه شبیه ساپورته 

نه راستش خوشم نمیاد 

ولی اگه لباس معمولی پوشیده باشه ولی هیکلش خوب باشه خوبه

من چندشم میشه:/

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)