2777
2789
عنوان

عقده ای های نی نی سایت +نظرسنجی

233 بازدید | 13 پست

عقده ای های نی نی سایت را بشناسیم😁

تعداد رای : 34
نظرسنجی
اره
23
67%
نه
11
32%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقده ای نیستن تقصیر خود کاربراست که هول عکسن

یعنی شما بزن شاش + عکس ملت با سر میرن تو تاپیک

بقیه هم یاد گرفتن دیگه برای هرموضوع مسخره یه پلاس عکس میزنن کلی هم ناز و ادا در میارن تا عکسو بزارن

حالا عکس خود شخص باز یه چیزی، طرف مثلا واسه لباسی که هنوز نخریده هم این مسخره بازیو درمیاره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

به نظر من بعضی از افرادی که عکسشونو میذارن کمبود توجه دارن چون به شدت دنبال تایید بقیه هستند . البته بعضی هاشون . خب اگه اون فرد زیباست چه دلیلی داره عکسشو بذاره مثلا بقیه زیباییشو تایید کننن یا اگه معمولیه عکسشو میذاره تا بقیه بهش بگن نه تو خوبی .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

نمیتونن همون بخش عنوان و توضیحات عکس بزارن؟

اون موقع عکس میره گوگل در حالت عادیم که بخوان بزارن کلی طول میکشه عکس لود بشه شده من با کاربری های قبلیم تو عنوان زدم عکس و تا تاپیک تشکیل شد عکس رو اپلود کردم ولی هی اون دایره میچرخید و منتظر بودم لود بشه خب اون دیگه دست من نیست در حالی که ما داریم کو کو میکنیم اسی منتظر عکسش لود بشه ولی عکس لینکی رو اگه دیر بزارن مقصرن چون خیلی راحت میتونن قبل زدن تاپیک عکس رو اپلود کنن لینکش رو بگیرن و بیان سریع بزارن

چه زود یک سال شد....😔💔