2777
2789
عنوان

عروسی دوستم

477 بازدید | 17 پست

ما چند تا دوستیم که من با یکی خیلی صمیمی هستم و فردا شب عقد کنونشه منم لباس و ارایشگاه و همه کار کردم چند شب پیش کارت اورد گفتم گی عقد میکنی گفت ۵شنبه و رفت حالا الان استورهای اون دوستم میبینم که همه رفتن برا عقدش و مراسم داشتن تو خونشون منو دعوت نکرده اصلا دلم یه جوری شد چرا همرو برا عقد گفته الا من اعصتبم بهم ریخت گفتم نرم اصلا برا جشنش یا اس بدم بهش بگم حداقل دعوت میکردی؟

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحربه من وابت کرده کات دوستی تو همین مرحله به نفعته 

من احمق صدبار دوستام از اینکارا باهام‌کردن و هی گفتم عیب نداره دوستمه ولشتباه محض کزدم وقتی دوستم اسم دوست روشه نباید اینکار باهام میکرد ووقتی ارزش قائل نبوذه برام نباید منم اسم دوست بزارم روش

فقط لبخند بزن 🫶🏻
تحربه من وابت کرده کات دوستی تو همین مرحله به نفعته  من احمق صدبار دوستام از اینکارا باهام‌کرد ...

خیلی بهم برخورد چطور نگفت توهم بیا عقد  در حالی که بقیه رو دعوت کرده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
این طوری باشه خب نمیرم دلیلش متوجه شی که چرا نگفتن هم حداقل دلت آروم میکنه

میدونم اس هم بدم جواب نمیده چون سرش الان خیلی شلوغه حداقل یه دعوت میکرد چون من خودم پرسیدم که کی عقد میکنی گفت ۵شنبه اما نگفت توهم بیا دوست دادی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خیلی بهم برخورد چطور نگفت توهم بیا عقد  در حالی که بقیه رو دعوت کرده

قشنگ درکت میکنم منم دوستام از اینکارا زیاد کردن باهام بعدا هم از اینور اونور شنیدم که پشتم گفتن اره فلانی مهربون و ساده اس ناراحت نمیشه :/🙁🙁🙁 میبینی خیلی راحت از اخلاق خوبم دوستای خودم سواستفاذه کردم و الان دیگه یاد گرفتم اولین حرکت اشتباه هر دوستم به معنی کات دوستی با اونه 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
نمیدونم   میگم  تلافی نکنم باز میگم من فرقم با بقیه چی بود تعارفم  نکرد اصلا یه وضعیه

تلافی نیست به خودت احترام میزاری . ولی اگه عروسی دوست داری بری برو ن کادو بده و نه باهاش برقص برو برا دل خودت شادی کن و بیا چندسابشه عروسه

😊