saminny مدیر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 136 عنوان درد شدید | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست خانما موقع درد پریودی چیکار میکنین که دردش کمتر میشه من شدیدا درد دارم حتی یه سانت هم نمیتونم تکون بخورم احتمال میدن کیست داشته باشم واقعا اینجوریه یا درد پریوده ؟ خیلی درد میکنه هر ماه عذاب میکشم 1402/04/24 | 06:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kattrinaa عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4454 خداییش خیلی سخته همین الان کم مونده بمیرم مامانم میگه طبیعیه منم اینجوری بودم ولی بازم میترسم سخت؟من بیهوش میشدمزمینو گاز میزدم،دستای خودمو گاز میزدم خون میفتاددر این حدمرگو تجربه میکردم هر بارخیلییییییی سخت بود خداییش لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
saminny مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 136 سخت؟من بیهوش میشدم زمینو گاز میزدم،دستای خودمو گاز میزدم خون میفتاد در این حد مرگو تجربه میکردم ه ... دیگ به بی هوشی منم چیزی نمونده 🥲
kattrinaa عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4454 دیگ به بی هوشی منم چیزی نمونده 🥲 درخواست دوستی بده ی پیام بزاراعصابم اوکی شد میام بهت راهکار میدم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
الهه1ناز عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 160 دکتر زر میزنه حداقل پیش ی دکتر درست حسابی برو منم هرچی میرفتم هی میگفتن خوبی مشکل نداری حتی سونو ه ... شاید کیست باشه کیست تا هر موقع که قرص ال دی مصرف کنی رشد نمیکنه و از بین میره