2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هدف بزارین برای خودتون. سرگرم کنین خودتون و. چون کار خونه فقط انجام بدی حس بدی ب آدم دست میده و یکنواخت میشه. من شاغلم ولی نتورک هم کار می کنم. تو کار بافت مو هم رفتم. قانون جذب هم کار می کنم.

برا ما پره چاله چوله‌س! حاضرم عوض کنم ! زندگی یکنواخت با غیر یکنواخت اما پس نمی‌گیرما !

شوخی کردم یه لبخند بزنید ، قصد جسارت نداشتم 🙏

اما در مورد زندگی عرض کنم ، یه لحظه فک کن ببین زندگی بقیه چی داره؟ زندگی همه همینه و یکنواخته!

زندگی شما هم تا ابد همین جوری یکنواخته اگه خودتون نخواین برای خودتون کاری کنین!

هیشکی نمیاد در خونه‌ی من و فلانی بگه پاشو برو فلان کارو انجام بده. همه خودشون یه کاری می‌کنن. مثلا سعی کن یه ساعت تو سایت باشی و دیگه تا بعد از ظهر واقعا نیا تو سایت. بعد نیم ساعت نرمش کن (حالا شما خانومی با آهنگ انجام بده) بعدش پاشو یه چیزی برا نهار درست کن! یه چیزایی رو نیم پز کن و بردار 

بخدا من وقتایی که بیکارم این کارا رو می‌کنم با اینکه پسرم ☺️. سعی کن با پختن و درست کردن غذاهای مختلف خودتو سرگرم کنی . من وقتی از کارم خسته میشم (پای سیستم کار می‌کنم) میرم برا خودم شیرینی ، بستنی همه رو یاد گرفتم! آپولو نمی‌خوای هوا کنی که یه بستنی‌ه! با هر طعمی که بخوای! عصری یه ساعت برو بیرون ، چندتا کلاف کاموا بگیر و از همین الان شروع کن روزی دو سه ردیف بباف (هرچی که فکر می‌کنی دوس داری ، یا برا کسی که دوس داری) همین چیزا دیگه! (اگه پسر بودی صدتا کار بهت می‌گفتم اما این چیزا رو چون خودم انجام داده بودم گفتم )

زندگی صد سال اولش سخته ☺️

آقا هستم! این گناه کمی نیست!
واقعا کاموا هم بافتی ‌؟؟؟ 😊چند سالته؟؟

نه بابا بافتنی چیه ☺️ من فقط می‌خواستم کارهایی رو بگم که برای خانوماس ☺️.
چند سال پیش ، منم مث خیلیای دیگه وقتای آزادمو تو‌ اینستاگرام دنبال این بودم ببینم طرف می‌خواد بره در خونه‌ی سوسن خانوم ! یا نه!
این جریان ادامه داشت تا حدودای ۹۵ ، ۹۶ که یه روز به خودم گفتم که چی؟! گیریم طرف می‌خواد بیاد خواستگاری اینم میگه نه میگه نمیشه!😅 خب به من چه ربطی داره!
از شوخی که بگذریم ، به غیر از این مورد وقت گذروندن بی‌هدف ، یه چیز دیگه واقعا به من استرس می‌داد ، اونم این بود که سیزده چهارده کا فالور داشتم و هر روز دویست سیصدتا دایرکت میومد. نه اینکه بگم من کسی‌ام ها ، نه ! دوستانه بود ، آخه من با همه زود گرم می‌گیرم و چیزی تو دلم نیست ، خیلی از دختر پسرا با من راحت بودن و با هم صحبت می‌کردیم (مث همین الان)آخه من چیزی نمیگم که زشت باشه یا مثلا با ادبیات پسرونه حرف نمی‌زنم که (چه ادبیاتی!)
برا همین یه استرس ناخودآگاه منو گرفته بود ، به این دلیل که بعضی وقتا حوصله نداشتم جواب بدم ، یا جواب همه رو بدم ، یهو چندتاشون از دستم دلخور می‌شدن!
اینه که منم اینستاگرامو ول کردم و گفتم فالورم حلال جونم آزاد!! (چند وقت پیشا پیجمو دیدم هنوز حدوداً ده کا فالور داشتم ، اونا رو ببین که هنوز امید دارن من برگردم!!!
بعدشم مشخصه که کلی وقت داشتم که به جای اینستا گردی باید یه کاری می‌کردم! اولش با تعمیر و تعویض شیر و اتصالات و واشر و این چیزا شروع کردم؛ بعد از یک ماه گفتم این چیه آخه! و بعدش رفتم سمت تعمیر لوازم خونگی ساده ، مث کتری برقی و سرخ کن و اتو و مخلوط کن و سشوار این چیزا!  بعد از دو سه ماه اجل لباسشویی رسیده بود( به من چه خب! 🤷 اجلش رسیده بود 😄) ، بعد رفتم سمت تعمیر ضبط و دی‌وی‌دی و تلویزیون و .... اگه بگم ده تا تلویزیون ، حدودا همین تعداد دی‌وی‌دی و ضبط با قیمت‌های مختلف ، نو و دست دوم گرفتم و داغون کردم شاید باورتون نشه 😅 اما برای یادگیری لازمه! بعضی وقتا هم به یه ابداع ختم میشه ، مثلا درست کردن سرگرمی‌ها یا طرح‌های کوچیک ، امروز یکی از دوستام گفت : دانیال! تو با سی و‌چهار پنج سال سن روحیه‌ت عالیه که می‌شینی و این چیزا رو برا بچه‌ها درست می‌کنی. تو دلم گفتم :
خنده بر لب می‌زنم تا کس نداند راز من!
ور نه این دنیا که ما دیدیم ، خندیدن نداشت!
خلاصه بعدشم نوبت موبایل بخت برگشته بود، فک کنم صدتا گوشی خراب کردم که البته همه رو نگه داشتم و از قطعه‌هاشون برای گوشی‌های زنده! استفاده می‌کنم!!
آقای کامپیوتر شانس آورد که خیلی وقته با هم آشناییم! وگرنه چند فروند کامپیوتر رو قطعا منهدم می‌کردم.
(آها این وسط یه دوره فشرده اورژانس رفتم، که فقط کمک‌های اولیه و تزریقات و پانسمان و این چیزا رو یاد بگیرم برای روز مبادا!) وقتی کارهای مردونه‌ای که برای یه زندگی نرمال لازمه تموم شد! اتوماتیک رفتم سمت کارهای زنونه ☺️ البته شوخی می‌کنم ، چون از قبل آشپزی رو واقعاً خیلی خوب بلد بودم ، اما خب یه بار پیش اومد و از دهنم در رفت گفتم من برای همه پیتزا درست می‌کنم ، حالا همه چند نفر بودن! پنجاه شصت نفر !!! هیچی دیگه یک هفته فرصت داشتم تا روز مهمونی که ضایع نشم ، منم تو اون یک هفته انقد پیتزا درست کردم که می‌خواستم پیتزا فروشی بزنم.
همون موقع که برای پیتزا تمرین می‌کردم ، گفتم بذار یه کاری کنم کارستون! بستنی با چندتا طعم دبش درست می‌کنم! تو رویاهای خودم گفتم بذار یه حالی بهشون بدم که اونایی که خودم می‌دونم همه‌شون از من خواستگاری کنن!😄 اما چون دلم نمی‌خواست مهمونی با جنگ پاشنه بلند و گیس کشی تموم شه! هم پیتزا رو خراب کردم هم بستنی‌ها رو!! یعنی با ایثار و از خودگذشتگی کاری کردم که هیشکی بخاطر من دعوا نکنه 😅. البته این شوخی بود و همه‌شون از پیتزاها تعریف کردن .
فقط یه چیزی بد بود و اونم این بود که نمی‌تونستم یهو بیست تا رو با هم درست کنم! یعنی باور کن تا ساعت چهار بعد از ظهر پای فر کلافه شدم.
بعدشم خیاطی (که خیلی از این کارا از سر اجبار بوده!  چون کسی نبوده مجبور بودم خودم کارامو انجام بدم)
ببخشید 🙏 خیلی حرف زدم ، حتماً سرتون درد گرفته 😅.
می‌دونی ! آدم بعضی وقتا دلش می‌خواد یکی باشه که بدون قضاوت و سین جیم ، باهاش حرف بزنه.
یکی که بدونه همه‌ی ماها قبل از هر چیزی ، قبل از هر دسته و گروه و مرز و محدوده ، همه‌مون انسانیم.
نمی‌دونید از خوندن همون دو‌سه خط چقد خوشحال شدم. حرفای شما نقطه‌ی مقابل حرفای بعضیا بود که بدون شناخت شخصیت من ، و صرفا بر اساس ذهنیت خودشون نوشتن.
از توهین و افترا و فحاشی و بی‌ادبی و اهانت به خانواده تا چیزهایی که گفتنشون ممکنه حتی شما رو ناراحت کنه.
بی‌خیال ☺️. من این چیزا رو نوشتم که لبخند رو لباتون بیارم.
گرت از دست بر‌آيد دهنی شيرين کن      
مردی آن نيست که مشتی بزنی بردهنی
شاد باشی 🙏🌸

نه بابا بافتنی چیه ☺️ من فقط می‌خواستم کارهایی رو بگم که برای خانوماس ☺️. چند سال پیش ، منم مث خیلیا ...

بنظرم بزنید تو کار مشاوره واقعا استعدادتون بالاست مرسی از حرفاتون 

بنظرم بزنید تو کار مشاوره واقعا استعدادتون بالاست مرسی از حرفاتون 

خواهش می‌کنم ، شما لطف دارید  ☺️🙏. اما استعداد نیس ، همه‌ی این حرفا نتیجه‌ی تلخی‌های زندگیمه که البته هیچی‌شو نگفتم. ممنونم و مراقب خوبیاتون باشید 🙏 ☺️