2777
2789
عنوان

خیلیی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست
منم شبا حس بد بهم‌دست میده .‌از خواب بیدار میشم حس خفگی و حال بد و .....   دلم میگیره  صرب ...

مثه من 

منم کم‌اوردم دیگه الان ۸ ساله اینطوریم😐😥

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اره  طوریم ک خوابم میاد ،خمیازه میکشم عین خرس خسته خستههه ولی مغزم خوابش نمیبره

کاش ذهنتو از این درگیری پاک کنی و ارامش داشته باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فشار روحی روته؟

نه. حتی دونر رفته بودم اینو پرسید که تو خونت مشکلی داری یا نه .  منم گفم نه هیچی .

فقط من خیلی زیاد فکر میکنم همش در حال فکر کردن هستم .‌بی هدف و حس پوچی و.... دارم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جدی   منم دقیقا قبل خواب ،شبا خیلیییییییییی حالم بد میشه و تحت فشارم

آره متاسفانه ......منم تحت فشارم .......خسته شدم واقعا

مثه من  منم کم‌اوردم دیگه الان ۸ ساله اینطوریم😐😥

تو سایت بعضیا میگن از  چربی خون هستش. بعضیا میگن فشار روحی. بعضیا میگن از معده و‌‌ تیرویید و‌....

یه ناه دکتر قرص داده بود خوردم خوب بود.‌اما الان دوباره شروع شده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه. حتی دونر رفته بودم اینو پرسید که تو خونت مشکلی داری یا نه .  منم گفم نه هیچی . فقط من خیلی ...

نهههه ،منظورت اینکه از خودت خوشت نمیاد و پریشونی؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

تو سایت بعضیا میگن از  چربی خون هستش. بعضیا میگن فشار روحی. بعضیا میگن از معده و‌‌ تیرویید و‌.. ...

من غصه و نارحتیه........و البته اضطرابه خیلی بده این اضطراب از غصه بدتره

و اینکه فقط مگه دارو بخورم 

من غصه و نارحتیه........و البته اضطرابه خیلی بده این اضطراب از غصه بدتره و اینکه فقط مگه دارو بخورم ...

دارو بخوری هم خودت راحت میشی .‌هم اطرافیانت ‌ چون ممکنه  شبا بدخواب بشی صبحها عصبی  وپرخاشگر 

نهههه ،منظورت اینکه از خودت خوشت نمیاد و پریشونی؟

آره دقیقا .خیلی فکرای منفی دارم .‌امش در حال فکر کردن و حسای بد و.....  حتی عصبی هم میشم حوصله هیچکسم ندارم . اعصابمم خراب میشه 

آره دقیقا .خیلی فکرای منفی دارم .‌امش در حال فکر کردن و حسای بد و.....  حتی عصبی هم میشم حوصله ...

چن سالته

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏