2777
2789
عنوان

ظلم کردن

112 بازدید | 6 پست

سلام یک کسی میشناسم که شوهرش اون طلاق داد ولی به نامردی زنش تحصیلکرده ومعلم بود از حقوق خودش شهریه دانشگاش میداد تا به فوق لیسانس رسید  وبرای سر کار رفتنش چند نفر دید تا سرکارش کند اولین حقوق گرفت رفت زن دوم گرفت وزن اولش طلاق داد به نظر شما چرا خدا این ظالم نممیگیره  

والله من دیگه اعتقاداتم به مو رسیده و داره پاره میشه ..ظالم سالم

😄😁😄😁😄😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچ نمیگیره یکی هست اینقدر ما رو اذیت میکنه روز ب روز خوشبخت تره با زن وبچش کیف دنیا رو میکنه بخدا هیچیش نمیشه عین کوه قوی استواره همه رو اذیت کرده ب شدت حسود

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

ببین شما از دید خودت داری میبینی بعد منتظر آینده هم باش.. زمان قاضیه بزرگیه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت