بهش همینا رو بگی حل میشه ، بهش بگو دوسش داری ،خجالت نکش ،هر چی حس می کنی بهش بگو تا بعدا خدا نکرده پشیمون نشی ، دعا می کنم برات عزیزم ، باهاس حرف بزن، هممون به خاطر حرف نزدن عقب می یوفتیم🌹🌸🌸❤️
بهش همینا رو بگی حل میشه ، بهش بگو دوسش داری ،خجالت نکش ،هر چی حس می کنی بهش بگو تا بعدا خدا نکرده پ ...
به حرفام گوش نمیده میگه دیگه نمیخوام این زندگیو چندباره که قهر کردیم دیگه حسته شدم از التماسش کردن و خودمو کوچیک کردن
خیلی دوسش دارم کاش انقدر دوسش نداشتم😞💔
ممنون از دعای قشنگت عزیزم🥺❤
دلم میخواد خودش پشیمون شه برگرده (عقدم)
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
به حرفام گوش نمیده میگه دیگه نمیخوام این زندگیو چندباره که قهر کردیم دیگه حسته شدم از التماسش کردن و ...
هر جوری صلاح می دونی عزیزم ، خودت بهتر می دونی چیکار کنی ولی به نظرم توی زن و شوهری غرور و کوچیک شدن مفهومی نداره ،التماسش نکن ولی بهش حساتو بگو ،بگو خیلی ناراحتی و هر چیزی که فکر می کنی رو بگو ،مطمئنم الان اونم خیلی ناراحت هستش ،تو شروع کنی به گفتن ،اونم بهت میگه که ناراحت هستش
هر جوری صلاح می دونی عزیزم ، خودت بهتر می دونی چیکار کنی ولی به نظرم توی زن و شوهری غرور و کوچیک شدن ...
چشم عزیزم مرسی از راهنمایی و دلداریت🥺❤
خواهشذمی کنم عزیزم ،من واقعیت رو گفتم ، چون اطرافم خیلی اینطور مورد هایی دیدم ، با حرف زدن از ته دل همشون درست شدن ، همه ی حرفاتو به شوهرت از ته دل بگو و خجالت نکش ،نه تنها کوچیکت نمی کنه بلکه صمیمیتتون رو هم بیشتر می کنه ، برات دعا می کنم عزیزم 🌹🌸🌸🌸
خواهشذمی کنم عزیزم ،من واقعیت رو گفتم ، چون اطرافم خیلی اینطور مورد هایی دیدم ، با حرف زدن از ته دل ...
🥺😘 الهی خوشبختی دنیا و آخرت نصیبت بشه بی درد و بی غم باشی عزیزم❤🌹
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡