2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی ، چرا مگه ؟ دعوا کردین؟🌹

ازش چند روزه بی‌خبرم گفته مریضم چند روزه پیام میدم جواب نمیده تماس میگیرم میگه تماس با مخاطب امکان پذیر نیست تماس شما به ایشان اعلام خواهد شد نمیدونم بلاکم یا نه

چرا عزیزم چی شده؟

سر چیزای خیلی الکی کارمون داره به طلاق میکشه😔

احتمالا دوسم نداشته💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
وای عزیزم ، خبرهای خوش رو خیلی دوست دارم من ،میشه بپرسم چیه؟

یه ملکی پدرم داره مشتری اومده اگر انشالله معامله سر بگیره پدرم اینا میتونن بیان شهر خودمون نزدیک من الان از هم دوریم ارزوم همینه  

عزیزم ، باهاش حرف بزن ،میشه حلش کرد ، نگران نباش🌸🌹

برام دعا کن خواهر دارم خودمو نابود میکنم با گریه💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
یه ملکی پدرم داره مشتری اومده اگر  انشالله معامله سر بگیره پدرم اینا میتونن بیان شهر خودمون نزد ...

الهی خدا دلتو شاد کنه🥺❤