2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم عنی که ریده رو نمیخوره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

من و شوهرم اونموقع که دوست بودیم یک دعوایی بینمون شد و کات کردیم ۴ماه بعدش هردو طاقت نیاوردیم و برگشتیم به هم. ۱۰ماه بعد از برگشت هم ازدواج☺️

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
خیر طرف بعد ده تا توله قدونیم قد برنگشته این دیگه جای خود داره

فقط امضات 🤐😂

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

اره طرفم هی نخ میداد منم وانمود کردم شمارشو نمیشناسم پاک کردم مثلا ...ولی حفظ بودم اون فکر کرد کلا فراموشش کردم  محل سگ ندادمش راهشو کشید رفت دلم خنک شد حتی فکر کردمتاهل شدم عکسای بچه برادرم پروفایلم بود پرسید بجه خودته ؟؟ گفتم بله شما ؟؟؟ و.....

دقیقا الان یکسال و ی ماه میگذره  و من عروسی کردم خیلی وقتع برگسته ولی برام هیچ ارزشی نداره پش ...

البته پلشت 

خواهرم اعصابت😅

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
من و شوهرم اونموقع که دوست بودیم یک دعوایی بینمون شد و کات کردیم ۴ماه بعدش هردو طاقت نیاوردیم و برگش ...

دعوای ما خیلییی شدید بود.چهار ماه با ده ماه و .‌‌.. فرق داره.نه؟استوریمو اینارو چک میکنه سریع ولی سکوت کامله

من و شوهرم اونموقع که دوست بودیم یک دعوایی بینمون شد و کات کردیم ۴ماه بعدش هردو طاقت نیاوردیم و برگش ...

منو شوهرم دو سال دوست بودیم بخاطر ی سری چیزا جدا شدیم دوباره بعد ی سال ک برگشت یه ماه بعدش ازدواج کردیم🤐😂 الانم کنار دخترم خوابیده

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️