2777
2789
عنوان

خانومای پرستار

1057 بازدید | 15 پست

روزی چند ساعت میرید سرکار؟ 

شیفتتون خودتون انتخاب میکنید؟ 

مثلا کسی بخواد می‌تونه صبح تا ظهر بره؟ 

بعد بهتون درمورد ناخن و حجاب اینا گیر نمیدن؟ 

عاشق این شغلم ولی هرجا درموردش خوندم ترسیدم 

پرستار ها الان یا خوابن واسه شیفت فرداشون یا شیفت شبانه ن

میشه بپرسم حقوقشون چجوریه؟ مثلا کسی که اولین سال هست پرستار شده چقد حقوق میگیره؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرستاری حقوقش نسبت به زحمتش کمه

این رو در نظر بگیر که وقتی پا به سن بذاری، با کلی سابقه ی کار حقوقت یک چهارم یه پزشک تازه فارغ التحصیل عمومی میشه و قطعا این مقایسه اذیتت میکنه

اونم وقتی پزشک اوردرها رو میذاره و تو باید همشون رو دونه به دونه اجرا کنی،پزشک میره پاویون و اتاق رست، ولی تو توی بخش فیکسی و ...

پرستاری حقوقش نسبت به زحمتش کمه این رو در نظر بگیر که وقتی پا به سن بذاری، با کلی سابقه ی کار حقوقت ...

اره اینم هست من پرستاری رو فقط ب خاطر علاقه میخام برم مثلا در آینده شغل دومم باشه ولی نمیدونم می ارزه آزاد برم یا ن

یکی از خواهرام دو تا شیفت 6 ساعته داره با شیفت شب که از 7و نیم عصر شروع میشه تا هفت و نیم صبح. چند روز یه بار شیفت شب دارن. 

نمیشه خودت انتخاب منی معمولا خودشون میزارن دیگه خودت باید با همکارات اوکی کنی! 

در مورد حجابو اینا فک نکنم گیر بدن ولی کار کردن با ناخن خیلی سخت میشه

اره اینم هست من پرستاری رو فقط ب خاطر علاقه میخام برم مثلا در آینده شغل دومم باشه ولی نمیدونم می ارز ...

این انتخاب خیلی شخصیه عزیزم

مثلا کسی با روحیات من اصلا نمیتونه پرستار خوبی بشه، در حالیکه توی رشته ی پزشکی واقعا راضیم و به گفته ی اطرافیانم، پزشک خوب و موفقیم

در کل رشته های دندون و پزشکی قطعا از نظر لول اجتماعی، کاری، حقوق دریافتی و ... خیلی فرق داره با پرستاری

یه مسئله ی دیگش شدت فرسایشی بودن شغله

من تازه وقتی خودم رو با برادرم و همسرم مقایسه میکنم، به نظرم پزشکی برای آقایون مناسب تره تا دخترا، دیگه پرستاری که خیلی فرسایشی تره

به نظر شما پشت کنکور موندن برای قبولی پزشکی خوبه ؟؟

با افزایش ضرفیتای الان، پشت کنکور موندن برای دندون بهتره

ولی قطعا، پزشکی و دندون هر دو ارجحیت داره به رشته های دیگه

دوران تحصیل طولانی تره، سخت تره، اصلا قابل مقایسه با رشته های دیگه نیست، ولی درآمدشم بیشتره، شرایط کاریش فوق العاده بهتره و قطعا ارزشش رو داره

با افزایش ضرفیتای الان، پشت کنکور موندن برای دندون بهتره ولی قطعا، پزشکی و دندون هر دو ارجحیت داره ...

من لیسانس پیراپزشکی دارم

سی سالمه 

امسال کنکور دادم نمیدونم قبول میشم یا نه شش ماه خوندم 

ولی حیفم میاد ول کنم 

می‌خوام دوباره بخونم 

از طرفی عذاب وجدان میگیرم نگاه دیگران اینکه سرکار نمیرم 

من لیسانس پیراپزشکی دارم سی سالمه  امسال کنکور دادم نمیدونم قبول میشم یا نه شش ماه خوندم  ...

پشت کنکور موندن هم سخته و هم چالش برانگیز

در عین حال که یه فرصته

به نظرم بخونین برای دندون❤✌🏻

چون اگر شرایط خاص گرفتن پروانه ی مطب شهرهای بزرگ شامل حالتون نشه پزشکی براتون سخت میشه

میتونین الان توی مراکز خصوصی شیفت های سبک بردارین، هم از درامد خودتون برای کلاس ها و کتاب ها هزینه میکنین و هم کار کردن به آدم حس خیلی خوبی میده

یک سال کامل توی خونه موندن رو توصیه نمیکنم، اگر بتونین در کنار درس کار کنین و همراه با داشتن درامد،مشاور بگیرین، کتابا و جزوه ها رو بدون فکر به هزینشون راحت تهیه کنین و با آزمونای قلمچی پیش برین، موفقیتتون حتمیه🌱👌🏻❤