2777
2789

سلام عزیزان تاپیک زدم تا چله بچه ها دور هم باشیم از نگرانی ها سختی ها باهم صحبت کنیم مشاوره بگیرم درد ودل کنیم😘🙂

من خودم ی نوزاد دو روز و نیمه دارم😍👶

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

دعا کن این دو ماه دیگه هم بگذره و منم نی نیم بغلم باشه. خستههههههه شدم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من هم جمعه زایمان کرد هفت روز پیش

بسلامتی

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

ای جان فقط بوش کن و لذت ببر

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دعا کن این دو ماه دیگه هم بگذره و منم نی نیم بغلم باشه. خستههههههه شدم

انشاالله

وووی خداااا بوووش کن بوی زیر کردنش ... هزار ماشالله خدا برات ببخشه  خدا محافظش باشه از چشم بد&n ...

بو بهشت میده😍ممنونم روزی خودت دوست عزیز

من خیلی دلم بچه میخواد ولی فعلا میگم زوده. میگم ۴و۵سال دیگه ولی چ جور دووم بیارم

اگه شرایطتت جوره بیار زودتر کیف میده

اگه شرایطتت جوره بیار زودتر کیف میده

جور که نیست دوست ندارم اوایل ازدواجم باردار شم یک سالو ۸ماهه ازدواج کردم. فعلا میخوام چیزای زیادی با همسرم تجربه کنم اونم دو نفری .. وگرنه دوتامون عاشق بچه ایم ولی تا وقتش من تحمل نمیکنم ولی خب باز مجبورم چاره نیست

دوسش دارم خیلی  اما خواهرشوهرام نمیذارن نزدیکش شم انکار میخورم بچه ارو

وااااااا..محل نده وقتی اونا نیستن برو ببینشون

2790
2778
2791
2779
2792