2821
2789
عنوان

نیش پشه ها😣😭

104 بازدید | 11 پست

می‌خوام بخوابم تموم دست پام‌ میخاره 

ای خدا نه از زمستون نه از الان کشتنم این پشه ها نیششون خیلی جاش بده 

راهکار بدید از شرشون راحت‌ شم بدنم نابود شد 😭☹️

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطور دارم می میرم

همین امروزم ناخنونای دستمو از ته زدم نمی تونم درست و حسابی هم بخارونم

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

برای خارشش الکل بزن

برای اینکه دور و برت نیان قرصشو از داروخونه بگیر دود کن دیگه عمرا اگر بیان

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ی پشه بند زیپ دار بزرگ بخر بنداز زیر کولر برو توش بخواب ❤️😂

هوا اینجا خودش انگار کولر زدی 

منتهی همه بدنم میخاره دلم میخواد خودمو بکشم می‌خوام‌ بخوابم هر دفه یه جامو نیش میزنه

منم همینطور دارم می میرم همین امروزم ناخنونای دستمو از ته زدم نمی تونم درست و حسابی هم بخارونم

وای بخدا مردم اعصابم خورد شده پوستم زیرش کبود میشه 

هوا اینجا خودش انگار کولر زدی  منتهی همه بدنم میخاره دلم میخواد خودمو بکشم می‌خوام‌ بخوابم هر ...

خب دروپنجره باز گذاشتی 

باید ببندی 

حشره کش هم بزنی دیگ باز نذاری کولر بزن تا صب خواب راحت 

.

برای خارشش الکل بزن برای اینکه دور و برت نیان قرصشو از داروخونه بگیر دود کن دیگه عمرا اگر بیان

نیش زده انگار آمپول زدم قشنگ ی سوراخی روی پام‌ افتاده اگه الکل بزنم ضرر نداره خطرناکه‌ به نظرم؟

نیش زده انگار آمپول زدم قشنگ ی سوراخی روی پام‌ افتاده اگه الکل بزنم ضرر نداره خطرناکه‌ به نظرم؟

الکل ضد عفونی از اونا منظورمه ها

اصلا اشکالی نداره

فقط یکم میسوزه

اگر خیلی میترسی و حساسی یکم از بزاق خودت بزن اونم خوبه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خب دروپنجره باز گذاشتی  باید ببندی  حشره کش هم بزنی دیگ باز نذاری کولر بزن تا صب خواب را ...

اتاق من یه پنجره به سمت نورگیر داره 

تو پذیرایی داداشم خوابه کولر روشن کنیم بعد مریض میشه کلی غر میزنه‌ که باشگاه نمیتونم برم حجم نمیارم و از این چیزا 😂😐

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز