2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥲

148 بازدید | 13 پست

سلام، میشه بهم کمک کنید حسود نباشم؟نمیخام باشم ولی ی حس بد میاد سراغم وقتی یکی ی کاری میکنه یا ی چیزی میخره جوری ک گریه ام میگیره با نامزدم الکی دعوا میکنم کل روزمو خراب میکنم از ناراحتی و ... خیلی بده نمیخام باشم نمیتونم نمی دونم چ کار کنم ،وضع مالی خوبی هم ندارم متوسط ،مثلا نمیتونم حتی برم گواهینامه بگیرم چون پولش جور نمیشه  امشب ب فکر خودکشی بودم هم خودمو عزیت میکنم با ای اخلاق و رفتارم هم خانوادم و هم نامزدم 😭ارزوی مرگ دارم واس خودم ک ادم بدی شدم حسودی دیگران میکنم مثلا جاریم طلا میخره من نمیتونم بخرم حسادت میکنم خاک بر سرم میدونم خیلی بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی بوده مث من حسادت کنه و زندگی زهرمارش بشه و با شوهر دعوا کنه؟

خب حسودی نکن به این فکر کن که شاید تو چیزایی داری که بقیه ندارن همیشه شاکر باش که تنت سالمه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
دختر نزار شیطون تو جلدت نفوذ کنه خدایی هر کی هر چی بخره اصلا برام مهم نیست یه مدت حسادت داشتم ولی ...

چطور کار کردی  چطور واست بی اهمیت شد؟منم اصلا دوست ندارم نمدونم چرا میشم ایطوری خودمم پشیمونم میدونم هم خوب نیس، میشه بگی چ کار کردی عادتت رف کنار؟

من مادرم فوت شد،بیشتر به این فکر میکردم که هیچی با خودش نبرد بجز،خوبی و کارهای نیک

عزیزپ ناراحت شدم واس از دست دادن مادرت خدا رحمتش کنه ،ممنونم انشاله منم بتونم خوب بشم ادم خوبی بشم بدی ازم دور شه

من شاید بدتر از تو بودم،ببین یجوری بود که وقتی جاریم رو میدیدم دیونه میشدم،من از لحاظ مالی ضعیف ولی ...

وای منم وقتی ی چیزی ببینم خریدن فقط رو یکیشون اینطوری هستم ،وای خیلی نابود میشم اصلا خیلی حالم بد میشه🥲شما چن سالتونه ؟بچه دارید؟چن ساله ازدواج کردید؟

اون خیلی به خودش میرسید ولی من بیشتر عصبی میشدم و میگفتم خدا شانس بده چه شوهری گیرش افتاده

وای منم وقتی میبینم لباس هر روز میخرن و اینا خیلی ناراحت میشم ،اشتباهه کارم چون منم میخرم  ،مثلا الان شوهرش ی انگشتر طلا خریده ۴۰ میلیون، خودش هم کلی  النگو ،من اصلا طلا واسم مهم نیس ک داشته باشم یا ن،اما حسودیم شد زیاد جوری ک الکی پیله کردم ب شوهرم دعوا کردم گریه کردم جمعه مو خراب کردم بی دلیل اونم نفهمید دلیل چیه ،بهانه های الکی اوردم