2777
2789
عنوان

سلام

68 بازدید | 8 پست

سلام به همه خوبین ببخشین یه سوالی داشتم 

عکس

ببخشین این عکسی که لینکشو گذاشتم رو باز کنین عکس یه بازیگر اقا تو یه سریال میاد مبخواستم بدونم میدونین اسمش چیه؟؟

برای کجاست سریالش؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام سریال داستان یک شهر 

میدونم اسمش و عزیزم.. میگم برای کدوم کشوره.. ایران؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اره واسه ایرانه 

من توی لیست بازیگراش و گشتم پیدا نکردم عزیزم.. باز خودتم یه نگاه کن لیستش و

بازیگر نقش اصلی نیست فقط این قسمتو بازی کرده 

اول سریال که تیتراژ شروع، شروع میشه معمولا میزنن بازیگر میهمان و .. نزده؟

اول سریال که تیتراژ شروع، شروع میشه معمولا میزنن بازیگر میهمان و .. نزده؟

اینا بازیگرهای اصلی و حضوری رو نوشتن البته بعد اینام اسم بقیه رو نوشتن یعنی سایر بازیگران ببخش گفتم شاید کسی بدونه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز