2777
2789

پروفت کارتون مورد علاقمه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره خب تهش مردنه.. ولی خو وقتی لاقل میدونیم تهش مردنه نهایت استفاده امونو تو این بازه ای که هستیم از دنیا بکنیم دیگه.. جای یجا نشستن و در انتظار مرگ بودن:(

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل دنیا ی پولی بده عشق کنیم با حسرت نمیریم 🥴

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
اره خب تهش مردنه.. ولی خو وقتی لاقل میدونیم تهش مردنه نهایت استفاده امونو تو این بازه ای که هستیم از ...

ولی من در انتظار مرگ نیستم!

- به من نگید مربااا من عسلم عسللل:/ 🗿
گِوِن مود :)

اره اسمش گون بود. من اون پسر خپله رو هم دوص داشتم ول از اونی ک گون عاشقش میشه بدم میاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره اسمش گون بود. من اون پسر خپله رو هم دوص داشتم ول از اونی ک گون عاشقش میشه بدم میاد

واییی اُوِن 🤣👊🏻

هِدِرم خوب بود 

- به من نگید مربااا من عسلم عسللل:/ 🗿
اره خب تهش مردنه.. ولی خو وقتی لاقل میدونیم تهش مردنه نهایت استفاده امونو تو این بازه ای که هستیم از ...

و کاریو ک دلمون میخواد انجام بدیم (البته دل ی جاهایی غلط اضافی میخواد ک من ترجیح میدم بزنم تو دهنش)

و کاریو ک دلمون میخواد انجام بدیم (البته دل ی جاهایی غلط اضافی میخواد ک من ترجیح میدم بزنم تو دهنش)

موافقم.. همیشه ی همیشه هم نباید تا تهش حرف این دل بی منطق و گوش بدیم:(

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !