2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم بگم...

110 بازدید | 6 پست

راستش ۳ سال پیش، ۱۵ شهریور ۹۹، من با یه نفر توی مدرسم دوست شدم. ( راستش بخاطر اخلاقم خیلی دوستای زیادی پیدا میکنم اما این یکی فرق داشت). این آدم اخلاقش کپی اخلاق من بود و خیلی خوب باهام کنار میومد.و بگم که الان هم بهش فکر میکنم. ولی من یه فرقی که با اون دارم اینه که کارای زشتی انجام میدم که به همین دوستی ما لطمه زد‌. من بخاطر اینکه حتی حتی یه ذره واسه ی اینکه جلب توجه کنم یه دروغ گفتم و نقش قربانی ها رو بازی کردم. اونم همیشه پیشم بود. بعدا باز هم ادامش دادم و خیلی بدتر شد. مثل یه داستان تعریفش میکردم‌. با جزئیات... 

این آدم فکر نکنم فهمید دروغ میگم ولی من بخاطر یه موضوع الکی باهاش دعوا کردم و رابطمون به فنا رفت و اونم بلاکم کرد ( الان ۲ ساله که بلاکم کرده)

خب راستش علاوه بر درسم، روی طرز فکرم و کل زندگیم تاثیر گذاشته‌ ولی اون الان توی یه مدرسه ی دیگه به دختر داییم دوست صمیمی شده. :) 💔

من دلیل همه ی اینا رو میدونم. فرقی که با بقیه ی آدما دارم رو هم میدونم. ولی ای کاش این کار ها رو نمیکردم و اخلاقای بابام و مامانم روی من تاثیری نمیذاشت. 💔💔

نمیدونم ممکنه این پیام رو بعدا ببینه یا نه ولی معذرت میخوام ازت N.. 💔💔💔

۱۴سالته ن؟

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی عزیزع دلمممممم منم دبیرستان واسه اینکه حرفام شنیده بشه از خودم داستان در میوردم و خب فاطی فهمید اما بعدش اصلا واسم مهم نبود تازع به غرورمم برخورد و توهین ب خودم دیدم که بخوام باهاش باشم به نظرم تو با دختر داییت رابطتون بهتر کن این بهتر از اینه ک با اون برگردی دوس بشی

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

آخی عزیزع دلمممممم منم دبیرستان واسه اینکه حرفام شنیده بشه از خودم داستان در میوردم و خب فاطی فهمید ...

من کاری دیگه با اون ندارم ولی اشتباهایی که کردم واقعا زشت و بده 

من کاری دیگه با اون ندارم ولی اشتباهایی که کردم واقعا زشت و بده 

میفهممت منم اون زمان خودمو سرزنش میکردم و حس شرم داشتن از خودم خجالت میکشیدم بش فک میکردم همچین کاری کردم اما گاهی آدم لازمه خودشو ببخشه اونم زمانی ک پشیمونه از اشتباهش یعنی ذاتن ادم خوبیه فقط یه اشتباه کرده ک شایذ هیچ وقت تکرار نشه

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻