2777
2789
عنوان

بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 54 پست

چرا نمیزاری پس

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیست اصن😐

ما بوقیم؟:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

دیر گذاشتن عکس= گزارش قولدن

+فحش

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

اسی من جان بودم نمی‌کردم 

الان پسره میاد خودش پیشنهاد میده کلی قسم و قول و قرار 

تهش نمی‌مونه می‌ره 

حالا توقع داری بری پیشنهاد بدی اول اینکه ممکنه قبول نکنه و تو حالت عاطفی بدی پیدا کنی و ممکنه قبول کنه اما تو از ذاتش خبر نداری ک چرا قبول کرده آیا از روی دوست داشتنه یا فقط از روی یه سرگرمی و تجربه جدید 

ک من در این مواقع اغلب دیدم همون گزینه دوم بوده 

الان میزارم

اول ثبت نام کنین بعد عکس آپلود کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان میزارم

🔴🔴🔴 برای لینک عکس دادن اگر اول ثبت نام کنین بعد فایلتون مثلا عکس رو آپلود کنین می تونین هر لحظه ای که دلتون خواست حذف کنین و لینک رو غیر فعال کنین.

⬇️⬇️⬇️

حتی اگر ۲۰ یا ۳۰ نفر یا حتی بیشتر روی لینک عکستون ریپلای کرده باشن بازم ناراحتی و نگرانی نداره می تونین عکستون رو حذف کنین.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10917066&slug=آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها&postId=292696044

🟥🟥🟥🟥

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان میزارم

وقتی که می خواهین لینک عکس بدین:

1️⃣ اولش یک متنی بنویسین چند خط بیایین پایین بعد لینک بدین:

⬇️⬇️⬇️

بیایید عکس🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧🟥🟧

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۸-۰۷۲۴۱۸_gallery_bo3.jpg

یا

2️⃣ این جوری بنویسین:

⬇️⬇️⬇️

لینک عکس من

⛔️⛔️⛔️⛔️  اگر هم اول ثبت نام کنین بعد عکس بگذارین عالی میشه هر وقت خواستین می تونین حذف کنین.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10917066&slug=آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها&postId=292696044