2821
2789
عنوان

استروژن چیه

1748 بازدید | 10 پست

باشه چیه

نباشه چی میشه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
هورومون زنانه

کم باشه چی میشه

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فک کنم ینی احتمال بارداری کمه 

دختری ک ازدواج نکرده استروژنش کم میشه

کم باشه چی میشه

خب هورمون زنانه است دیگع به نظرت چی میشه؟

مثلا تو زمان پریودی میاد پایین اون اولش، باعث میشه حال روحی آدم بهم بریزه (آدم فاز چُسناله برمیداره)😂😂

تو حالت طبیعی از فوق کلیه ترشح میشه(بنابراین تو بدن مردان هم مقداری تولید میشه)

اگه مشکل کمبود ترشح دارید حتما به پزشک زنان زایمان مراجعه کنید ( استروژن باعث بازسازی دیواره ی رحم میشه بنابراین اگه مقدارش کم باشه دیواره ی رحم به خوبی تشکیل نمیشه و قدرت جایگزینی جنین کم‌ میشه و احتمال سقط بالا میره به طور کلی تو بارداری تاثیر گذاره حتما پیگیری کنید)

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

دختری ک ازدواج نکرده استروژنش کم میشه

انتهای دوره ی جنسی این اتفاق میفته ( همون احساس ناراحتی و غمگینی که داریم به خاطر همینه )

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

عزیزم چرا متن زیستو میریزی بیرون دلیلشو بگو 😂

برای اینکه این عزیزو راهنمایی کنم😂🤌🏼

معلوم شد تجربی ام و کنکور دادم؟ حال میکنی آمادگیو؟فقط نمیدونم چرا بعد کنکور یادم‌اومده😐