2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 20 پست
نه سوالای نهایی کلاهبرداریه چون جدیدا جز مدیر حوزه سر ساعت 8 صبح شخصا سوالا براش ارسال میشه به وبلاگ ...

عزیزم کی میگه کلاهبرداریه؟

مگه کلیپش درومد ندیدی؟ باباهه پاسخنامه رو داده به نگهبان مدرسه که برسونه دست دخترش

اونام پارتی بازی کردن بردن سرجلسع

یکی از بچه ها فهمیده شروع کرده جیغ و داد

که من اینهمه درس خوندم چرا قبل از شروع امتحان اون خانومه پاسخنامه دستشه

اره منظورم همون حرفت بود اما خدایی درسته میگی همه شرایطشون یکیه اما یکی نیس سطح سوالات نهاییو ببی ...

ببین الان  با حرف ما هیچی درست نمیشه دعوا هم نداریم که 

من میگم نباید درگیرش شیم 

تقلبی هم که میگی تو خود کنکور هم هست حداقل سه بار خودم نحوه گشتنشون تجربه کردم  

منم با تاثیر معدل راضی نبودم اما خب برای منی که فارغ التحصیل بودم و عمومی نخوندم خیلی خوب بود 

در هر صورت به حرف من و شما نیست که حالا هر وقت به طور قطع اعلام شد اگر جای اعتراض داشت اعتراض هم میکنیم اما اگر کنکوری هستی بیخیال شو هر سال از این جور حاشیه ها برای کنکور درست میشه گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان  با حرف ما هیچی درست نمیشه دعوا هم نداریم که  من میگم نباید درگیرش شیم  ت ...

نه میخواستم بدونم بقیه چه اطلاعاتی دارن.به اشتراک بزارن

بله حرف شما درسته هیچ تاثیری نداره واسه ما اعتراض

عزیزم کی میگه کلاهبرداریه؟ مگه کلیپش درومد ندیدی؟ باباهه پاسخنامه رو داده به نگهبان مدرسه که برسونه ...

اون به یجا وصل بوده امکان نداره سوالا قبل از امتحان لو بره چون اولین نفری که سوالا رو میگیره مدیر حوزه ست

اون به یجا وصل بوده امکان نداره سوالا قبل از امتحان لو بره چون اولین نفری که سوالا رو میگیره مدیر حو ...

خب از این وصلا زیاده

کم کم گسترش پیدا میکنه بدست همه میرسه

میشه عین کنکور که ۱۰ هزار نفر کلید خریدن تا رتبشون زیر هزار بشه 😂